Η CAPITAL LINK ανεβάζει τον πήχη με την προσθήκη δύο βετεράνων τραπεζιτών

Η CAPITAL LINK (με παρουσία σε Νέα Υόρκη-Λονδίνο-Αθήνα-Όσλο) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη δυο ανωτέρων στελεχών στην ομάδα της : τoυ Sandy Reddin της Kathleen Menten.

Ο Σάντυ και η Καθλίν θα έχουν ως βάση την έδρα της CAPITAL LINK στη Νέα
Υόρκη και θα επικεντρωθούν στην επέκταση του πελατολογίου της εταιριας στους τομείς των Επενδυτικών Σχέσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών συνεισφέροντας με την πολύχρονη εμπειρία τους στην παγκόσμια επενδυτική τραπεζική και τις κεφαλαιαγορές. Η CAPITAL LINK επικεντρώνεται στρατηγικά στους τομείς της Ναυτιλίας, της Ενέργειας και σε παρεμφερείς τομείς Υποδομών.

Πριν την ένταξή του στην CAPITAL LINK, ο Σάντυ Reddin ήταν Επικεφαλής της Ναυτιλιακής Επενδυτικής Τραπεζικής στην KGS Alpha Capital Markets και πριν από αυτήν, υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Knight Capital όπου έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Τράπεζας στους τομείς της Ναυτιλιακής Επενδυτικής Τραπεζικής, των συναφών Επενδυτικών Σχέσεων και στην άντληση κεφαλαίων από Private Equity Funds. Στην Knight υπήρξε υπεύθυνος για την διαχείριση πελατών που επιδίωκαν άντληση μετοχικού ή δανειακού κεφαλαίου από την κεφαλαιαγορά.

Πριν την ένταξη της στην CAPITAL LINK η Καθλίν Menten εργάστηκε στην KGS Alpha Capital Markets όπου ήταν Επικεφαλής της ομάδας Πωλήσεων και Τοποθέτησης Μετοχών και Ομολόγων της Επενδυτικής Τράπεζας σε Θεσμικούς Επενδυτές για λογαριασμό πελατών. Πριν την KGS Alpha, υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Knight Capital διαχειριζόμενη τις Σχέσεις και Πρόσβαση της Τράπεζας σε Θεσμικούς Επενδυτές.

Ο Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος &Διευθύνων Σύμβουλος της CAPITAL LINK δήλωσε: «Η CAPITAL LINK έχει καθιερωθεί ως η κατ’ εξοχήν πλατφόρμα πληροφόρησης και δικτύωσης για τους τομείς στους οποίους επικεντρωνόμαστε, και συγκεκριμένα τη ναυτιλία, την ενέργεια και συναφείς υποδομές. Φέτος γιορτάζουμε την εικοστή επέτειό μας σαν εταιρεία. Οι δραστηριότητές μας αποτελούνται από τρεις αλληλένδετους πυλώνες: τις Επενδυτικές Σχέσεις, τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και τα Επενδυτικά Συνέδρια. Η τεχνογνωσία μας και η σημαντική μας παρουσία στις Επενδυτικές Σχέσεις, όπου συνεργαζόμαστε με πολλές ναυτιλιακές εταιρείες εισηγμένες σε Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Χρηματιστηρια, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες μας και ταυτόχρονα να διοργανώνουμε κορυφαίας ποιότητας και μεγάλης κλίμακας Επενδυτικά Συνέδρια σε νευραλγικά κέντρα ανά τον κόσμο, όπως στην Αθήνα, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Σαγκάη.

Διοργανώνουμε δώδεκα τέτοια συνέδρια κάθε χρόνο, επτά εκ των οποίων σχετίζονται με τον Ναυτιλιακό τομέα. Αυτά τα συνέδρια στοχεύουν στην προώθηση του κλάδου εν γένει και των πελατών μας σε ένα ευρύτερο κοινό, ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα μας και αυξάνουν σημαντικά τον κύκλο επαφών μας.

Κατά συνέπεια τα συνέδριά μας τροφοδοτούν και εμπλουτίζουν τις δραστηριότητές μας στις Επενδυτικές σχέσεις. Οι Συμβουλευτικές μας Υπηρεσίες επικεντρώνονται σε στρατηγικές συστάσεις στους πελατες μας για πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα πηγών ιδιωτικών και δημοσίων κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών και επενδυτικών τραπεζών, με τις οποίες συνεργαζόμαστε στενά. Η Capital Link έχει δημιουργήσει μια μοναδική επιχειρησιακή πλατφόρμα με απαράμιλλη υποδομή, αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία στο χώρο καθώς και προσβασιμότητα στους επενδυτικούς κύκλους.

Ο Sandy Reddin και η Kathleen Menten. θα συμβάλλουν εξαιρετικά στο να εξελιχθεί η επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο, φέρνοντας στην Capital Link χρόνια εξειδίκευσης και σημαντικό κύκλο επαφών από το ναυτιλιακό κλάδο και την επενδυτική κοινότητα.

Ο Σάντυ Ρέντιν δήλωσε : «Η Capital Link είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο χώρο μας σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Νίκος έχει κάνει μια μοναδική δουλειά χτίζοντας την επιχείρηση και ανεβάζοντας την στο σημερινό της επίπεδο επιτυχίας κα αναγνωρισιμότητας. Η Capital Link έχει καταφέρει να συνδυάσει την τεχνογνωσία και ισχυρή παρουσία όχι μόνο μεταξύ των θεσμικών επενδυτών και της ναυτιλιακής χρηματοδοτικής κοινότητας, αλλά και μεταξύ των χρηματοοικονομικών συμβούλων, οι οποίοι διαδραματίζουν ολοένα πιο σημαντικό ρόλο για τις ναυτιλιακές εταιρίες. Αξιοποιώντας τη φήμη και τις δυνατότητες της Capital Link, θα εργαστούμε με την ομάδα της για να ενισχύσουμε την πρόσβαση σε επενδυτές, αναλυτές και παρόχους κεφαλαίων, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα καθετοποιημένο και αναβαθμισμένο εύρος υπηρεσιών που θα αποφέρουν απτά αποτελέσματα.

Η Καθλίν Μέντεν δήλωσε «Είμαι βέβαιη ότι η εξειδίκευσή μου στην τοποθέτηση μετοχών και ομολόγων σε θεσμικούς επενδυτές καθώς και σε Επενδυτικές Σχέσεις θα βελτιώσει σημαντικά την δυνατότητα πρόσβασης των πελατών μας σε κατάλληλα στοχευμένο κοινό μεγιστοποιωντας το όφελος τους».

Οι παγκόσμιες κεφαλαιαγορές είναι τεράστιες και πολύπλοκες και ο ναυτιλιακός τομέας έχει κατακτήσει μόνο ένα μικρό ποσοστό από το συνολικό επενδυτικό σύμπαν. Η Capital Link είναι ένας σημαντικός παράγων στην ενημέρωση και επιμόρφωση των επενδυτών, μέσω των εταιρικών και επενδυτικών webinars, συνεδρίων, μελετών για τον κλάδο, καθώς και των διαφόρων πληροφοριακών εντύπων τα οποία επεκτείνουν το προφίλ του ναυτιλιακού κλάδου σε μια ευρύτερη βάση επενδυτικών και χρηματοδοτικών κύκλων. Η ενημέρωση και επιμόρφωση των επενδυτών είναι κλειδί για την δυνατότητα της ναυτιλίας να αντλήσει κεφάλαια από ένα ευρύτερο κοινό, που σήμερα δραστηριοποιείται σε άλλους τομείς και αυτό θα αποτελέσει μια από τις προτεραιότητές μας.»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα