Γρίφος η εξαφάνιση 18χρονης από νοσοκομείο στο Χαϊδάρι. Εξετάζεται η εμπλοκή κυκλώματος


Με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας μοιάζει η εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης Ευσταθιάδου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Το βράδυ του Σάββατου της 21ης Ιανουαρίου η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε, συνοδευόμενη από τον πατέρα της στα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου στο Χαϊδάρι, με δυνατούς πόνους στο στομάχι. Περίμενε να την εξετάσουν οι γιατροί και ξαφνικά χάθηκε απ’ τα μάτια του πατέρα της. Η τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία, βρέθηκε στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων.

«Για μια στιγμή πήρα τα μάτια μου από
την πόρτα και την περίμενα να βγει. Αφού πέρασαν περίπου δέκα λεπτά, την αναζήτησα», είπε ο πατέρας της αγνοούμενης μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τουνελ.

«Πήγα στο μπάνιο και συνειδητοποίησα πως δεν ήταν εκεί. Ανάστατος βγήκα έξω στην είσοδο κι άρχισα να ρωτάω τον κόσμο. Οδηγοί ταξί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πιάτσα, μου είπαν ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της κόρης μου, είχε πάρει μια κούρσα με προορισμό την Αθήνα».

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη 18χρονη ισχυρίζεται πως άφησε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο επί της οδού Αχαρνών. Γνωρίζοντας πως η αγνοούμενη δεν είχε χρήματα μαζί της, ο πατέρας της ρώτησε τον οδηγό ταξί με ποιο τρόπο τον πλήρωσε η κόρη του.

Εκείνος του απάντησε πως η νεαρή κοπέλα μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, τηλεφώνησε σε κάποιον και τότε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, βγήκε και του πλήρωσε το αντίτιμο της κούρσας.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παραδέχθηκε στον πατέρα της 18χρονης πως είχε πληρώσει εκείνος την κούρσα του ταξί, επειδή του το ζήτησε ένας γνωστός του.

Όπως φαίνεται να προκύπτει από τις έρευνες, πρόσωπο- κλειδί στην εξαφάνιση της 18χρονης φέρεται να είναι ένας άνδρας Πακιστανικής υπηκοότητας, στο προσωπικό προφίλ του οποίου στο Facebook, υπάρχουν φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά.

Την ίδια στιγμή άνθρωποι από το περιβάλλον της νεαρής κοπέλας εκτιμούν πως η 18χρονη έχει πέσει θύμα κυκλώματος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα