Γιατί δολοφονήθηκε η 32χρονη γυμνάστρια από την Καλαμάτα - Σήμερα η κηδεία της Ελίνας

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη γυμνάστρια Ελίνα Βαχαβιόλου, η οποία δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα από τον 30χρονο πρώην φίλο της. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Μάλτας Αβίας.

Η Ελίνα Βαχαβιόλου πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον Αλβανό Ismagil με τον οποίο μέχρι πριν από δυο μήνες διατηρούσε σχέση. Η άρρωστη ζήλια του 30χρονου ήταν –σύμφωνα με πληροφορίες- η αιτία που η 32χρονη γυμνάστρια αποφάσισε να τον χωρίσει.

Ο Ismagil ποτέ δεν πήρε απόφαση, όπως λένε αστυνομικές πηγές, το χωρισμό με αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες να προσεγγίζει διαρκώς την 32χρονη γυμνάστρια και να καυγαδίζει έντονα μαζί της.

Το αποκορύφωμα των καυγάδων είχε τραγικό επίλογο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα, όπου ζούσε το πρώην ζευγάρι.

Ο Ismagil σε κατάσταση πανικού πήγε στο σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Αβίας και της έστησε ενέδρα έξω από την αυλή. Χωρίς να υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Την ώρα του εγκλήματος ο πατέρας του θύματος βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού και το μόνο που πρόλαβε να ακούσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν τα τελευταία λόγια της κόρης του: «Μπαμπά έλα γρήγορα έξω. Θα με σκοτώσει».

Ο τραγικός πατέρας έτρεξε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε αιμόφυρτη στον δρόμο την κόρη του. Δίπλα της βρισκόταν γεμάτος αίματα ο 30χρονος, ο οποίος κρατούσε ακόμη το πιστόλι. Ο δράστης εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ενώ η Ελίνα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 30χρονος Αλβανός είχε γίνει τον τελευταίο καιρό έξω φρενών όταν έμαθε ότι η πρώην φίλη του είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα. Τότε ήταν που οι ενοχλήσεις προς τη γυμνάστρια εντάθηκαν, παρότι το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και περίπου δύο μήνες. Ένα από τα ψέματα του δράστη που, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, είχε πειράξει την 32χρονη ήταν ότι της είχε αρχικά συστηθεί ως Ιταλός υπήκοος με το όνομα Erisiano Capetano αποκρύπτοντας τα πραγματικά του στοιχεία. Το Μάιο του 2014 ο 30χρονος είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο στη χώρα γιατί δεν είχε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Τον Ιούνιο όπως προβλέπεται από τον νόμο του δόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα εντός 30 ημερών. Την Ελίνα την γνώρισε σε γυμναστήριο της Καλαμάτας, όπου μοιράζονταν την κοινή τους αγάπη για τη γυμναστική.
Keywords
Τυχαία Θέματα