Γερμανία: Με 12 ποσοστιαίες μονάδες προηγούνται οι συντηρητικοί της Μέρκελ στο 38%, έναντι των σοσιαλιστών στο 26%

Οι συντηρητικοί της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ διευρύνουν την διαφορά τους με τους κεντρο-αριστερούς Σοσιαλδημοκράτες (SPD) στις 12 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με δημοσκόπηση (Forsa) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, ενώ απομένουν περίπου τέσσερις μήνες από την διεξαγωγή των ομοσπονδιακών εκλογών.

Η δημοσκόπηση αυτή, που έγινε για
λογαριασμό του περιοδικού Stern και του τηλεοπτικού δικτύου RTL δίνει ποσοστό 38% στους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και την Χριστιανική Κοινωνική Ένωση (CSU) της Μέρκελ, από το 36% που είχαν πριν από μία εβδομάδα. Το SPD καταγράφει πτώση κατά 3 μονάδες στο 26%.

Η δημοσκόπηση αυτή, έγινε πριν από τη διεξαγωγή των σημαντικών τοπικών εκλογών στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία που πραγματοποιήθηκαν στην Κυριακή και τις κέρδισε το CDU.

Σε άλλες δημοσκοπήσεις οι συντηρητικοί προηγούνται με 9-10 ποσοστιαίες μονάδες από τους σοσιαλιστές σε πανγερμανικό επίπεδο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα