Φτιάξε τον πιο απολαυστικό Nescafé Frappé με τη βοήθεια ενός coffee expert

Όλοι ξέρουμε να χτυπάμε φραπέ. Αλλά ο coffee expert που συναντήσαμε ξέρει καλύτερα. Δώσε βάση στα tips του για να εκτοξεύσεις την αγαπημένη σου γευστική εμπειρία στα ύψη.

Αν ο καφές συνδέεται με κάθε πτυχή της ζωής μας, ο Nescafé Frappé ταυτίζεται με τις πιο δροσερές απολαύσεις του καλοκαιριού. Εξήντα χρόνια μετά την ανακάλυψή του, παραμένει σταθερά πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού χάρη στη γευστική
εμπειρία που προσφέρει από την πρώτη έως την τελευταία γουλιά του, αλλά και την ευκολία με την οποία παρασκευάζεται.

Φυσικά, το ότι όλοι μπορούν να φτιάξουν στα γρήγορα "ένα φραπεδάκι" δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα είδος καφέ που έχει τα μυστικά του - αν τα γνωρίζει κανείς, η γεύση του απογειώνεται. Απόδειξη, τα θρυλικά καφέ που έχουν δημιουργήσει σταθερή και πιστή πελατεία, μόνο και μόνο γιατί διακρίνονται για την ποιότητα του φραπέ που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Ο καθένας μας έχει να μοιραστεί ένα tip για το πώς να φτιάξουμε ένα γευστικό Nescafé Frappé.

Όμως μόνο ένας coffee expert του Nescafé Frappé γνωρίζει τα θαυματουργά tips για την παρασκευή του. Αν θέλεις πραγματικά να εντρυφήσεις στην πιο διαχρονική καλοκαιρινή απόλαυση, που φέτος συνοδεύεται με το νέο πρωτοποριακό ποτήρι του Nescafé Frappé για να μας κρατήσει συντροφιά στην παραλία, διάβασε τις επόμενες γραμμές και θα μεγιστοποιήσεις τη γευστική εμπειρία της πιο αγαπημένης σου συνήθειας.

Για ένα μεγάλο ποτήρι, χρησιμοποιούμε περίπου μία κουταλιά της σούπας Nescafé Classic και ζάχαρη σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.
Αν τον χτυπάμε με μίξερ, στο ποτήρι βάζουμε πρώτα τη ζάχαρη για να μπορέσει να διαλυθεί καλύτερα το μείγμα.
Για να δημιουργήσουμε το σωστό αφρό, σε πυκνότητα και ποσότητα, χρειαζόμαστε 30 ml νερού. Όχι περισσότερο, γιατί θα καταλήξουμε με μισό ποτήρι γεμάτο αφρό, όχι λιγότερο γιατί δεν θα διαλυθούν πλήρως η ζάχαρη και ο καφές. Το νερό με το οποίο χτυπάμε τον καφέ πρέπει να έχει θερμοκρασία δωματίου για να μην επηρεαστεί στο ελάχιστο η γεύση.
Προσέχουμε το μίξερ να αγγίζει τον πάτο του ποτηριού και αναδεύουμε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί και να ομογενοποιηθεί, όχι για χρόνο περισσότερο των 10 δευτερολέπτων. Δεν συνεχίζουμε να χτυπάμε για πολλή ώρα μετά, γιατί τότε η γεύση του θα αρχίσει να "νερουλιάζει".
Προσθέτουμε τρία ή τέσσερα μεγάλα παγάκια.
Βάζουμε δύο κουταλιές της σούπας γάλα (εφόσον το επιθυμείτε), κατά προτίμηση συμπυκνωμένο για πιο γεμάτη γεύση, και συμπληρώνουμε παγωμένο νερό μέχρις ότου ο αφρός φτάσει στο χείλος του ποτηριού.
Όταν φτιάχνουμε Nescafé Frappé με σέικερ, χρησιμοποιούμε τις ίδιες αναλογίες νερού καφέ και ζάχαρης και την ίδια ποσότητα νερού.
Ανακινούμε το μείγμα δυνατά και το αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα στο σέικερ.
Στη συνέχεια προσθέτουμε παγάκια στο ποτήρι μας, ρίχνουμε τον αφρό από το σέικερ στο ποτήρι και προσθέτουμε γάλα.
Ξεπλένουμε το σέικερ με παγωμένο νερό, το αδειάζουμε στο ποτήρι και συμπληρώνουμε πάλι με παγωμένο νερό μέχρι το χείλος του.

Ο ιδανικός Nescafé Frappé είναι έτοιμος. Εσύ φρόντισε μόνο να τον απολαύσεις με την καλύτερη παρέα στην πιο όμορφη παραλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα