Φωτογραφία της Μάλια Ομπάμα με «ύποπτο ναργιλέ» κάνει τον γύρο του Ίντερνετ

Μετά τις εικόνες της κόρης του (για λίγο καιρό ακόμα) πλανητάρχη, Μάλια Ομπάμα, με ένα «ύποπτο» τσιγάρο, η διαφαινόμενη «επανάστασή» της υποδεικνύεται και σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, όπου φαίνεται σε έναν αντίστοιχα «ύποπτο» ναργιλέ (bong), που παραπέμπει σε αυτούς που χρησιμοποιούνται για τη χρήση μαριχουάνας.

Malia Obama is pictured 'near a large bong at UPenn frat house' https://t.co/2AIDBhQHKf

pic.twitter.com/BJg01zrFOV

Daily Mail US (@DailyMail) September 8, 2016

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RadarOnline.com, που επικαλείται «insider» πηγή, η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε την Κυριακή, σε χώρο αδελφότητας του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια. Η 18χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται να φορά το ίδιο μπλουζάκι (που γράφει Smoking Kills, το κάπνισμα σκοτώνει) που φορούσε και στο φεστιβάλ «Made In America» στη Φιλαδέλφεια.

Ο Άλαν Μπάρι, φωτογράφος διάσημων και ειδικός στο Photoshop, δήλωσε στο Radar πως η φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι προϊόν επεξεργασίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα