Ελεύθερος ο ιμάμης. Τι είπε για τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα, ο ιμάμης, υπεύθυνος της λειτουργίας του μουσουλμανικού τεμένους στην Τοπική Κοινότητα Ηλιόπετρας του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης, στον μιναρέ του οποίου βρέθηκαν δύο όπλα και φυσίγγια, μετά το χθεσινό αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας.

Ο ιμάμης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ο οποίος αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κι εφόσον προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του ιμάμη ν' ασκήσει -ή μη- ποινική
δίωξη σε βάρος του.

Ο ιμάμης προσήχθη στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία και κατηγορείται για οπλοκατοχή για δύο πιστόλια, 22 και 38 χιλιοστών, που βρέθηκαν στον μιναρέ του τεμένους κι ένα κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιμάμης στην απολογία του δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο όπλα που βρέθηκαν στο τέμενος, καθώς είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, άρα εύκολα προσβάσιμο από όλους. Όσο για το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του δήλωσε ότι το απέκτησε πριν από 23 χρόνια, όταν δεν ήταν απαραίτητη η άδεια για την κατοχή του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα