Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη στάση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

«Η Markle φαίνεται ότι κυριαρχεί στη σχέση και αυτό το μαρτυρά η στάση του σώματός της στη φωτογραφία, καθώς πιάνει τον Harry από το χέρι και τον καθοδηγεί. Στη συνέχεια, τον κοιτάζει και προσπαθεί να πιάσει το χέρι του ξανά, όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια της δημόσιας ανακοίνωσης των αρραβώνων τους», λέει η Patty Wood, ειδικός στη γλώσσα του σώματος. «Παρατηρήστε πώς το κεφάλι της σκύβει προς τα κάτω λίγο, καθώς γυρίζει το κεφάλι της για να τον κοιτάξει. Αυτό

είναι μια όμορφη υπόδειξη οικειότητας».

«Εδώ βλέπουμε το χέρι του Harry ψηλά στο στομάχι του. Αυτή είναι η συνήθεια που έχει και ένας τρόπος “προφύλαξης” από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα πλήθη. Είναι μια κίνηση που μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε, καθώς θα τον βλέπουμε συχνά πλέον», συμπληρώνει η Traci Brown.

«Μου αρέσει ο τρόπος που η Meghan γέρνει προς τον Harry σε αυτή τη φωτογραφία. Η κίνηση δείχνει ότι υπάρχει σεβασμός από την πλευρά της και επιθυμία να συνδεθεί μαζί του πιο τρυφερά. Και φυσικά χαμογελάει αληθινά», λέει η Brown.

«Βλέπετε ότι η Meghan επιθυμεί αυτή τη σύνδεση και ασφάλεια σε αυτού του είδους τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο Harry είναι πιο άνετος από εκείνη, για την οποία είναι θέμα συνήθειας», εξηγεί η Brown.

«Μου αρέσει ο τρόπος που σκύβει για να έρθει πιο κοντά στα παιδιά. Χαιρετάει τον καθένα και συζητά μαζί του σαν να πρόκειται για κάτι προσωπικό. Είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε επίσημα “βασιλικά” καθήκοντα»

«Πολύ συχνά έχει και τα δυο της χέρια πάνω στον Harry και αυτό δείχνει τη βαθιά και πολύ στενή σύνδεση που έχουν. Θα μπορούσε επίσης να ερμηνευτεί και ως το άτομο που θέλει να έχει τον έλεγχο στη σχέση, όμως έχουμε δει και τον Harry σε παρόμοια στάση. Στη σχέση τους, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον»

«Μου αρέσει το μεγάλο χαμόγελο του Harry εδώ. Πάντα ήταν ένα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο άτομο. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι δεν “μειώνει” τη Meghan με το ύφος του»

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά

Keywords
Τυχαία Θέματα