Είδαν οι τηλεθεατές του CNN (κατά λάθος) 30 λεπτά πορνό αντί για την εκπομπή του Anthony Bourdain;

Όλοι ξέρουμε και όλοι αγαπάμε τον εκκεντρικό, αθυρόστομο και πανέξυπνο σεφ Anthony Bourdain, ο οποίος μας ταξιδεύει γευστικά και όχι μόνο μέσα από την εκπομπή του «Anthony Bourdain's Parts Unknown».

Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν ενώ καθόσασταν στον καναπέ σας για να την δείτε, ξαφνικά άρχισε να παίζει στις οθόνες σας... σκληρό πορνό;

Αυτό υποτίθεται ότι συνέβη στους τηλεθεατές του CNN την Πέμπτη το βράδυ, όταν 30 λεπτά της εκπομπής αντικαταστάθηκαν με πορνό. Όπως αναφέρθηκε αρχικά, το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο σε συνδρομητές του RCN στη Βοστόνη.

Η είδηση άρχισε να εξαπλώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά πολλά site έχουν αναγκαστεί να ανασκευάσουν, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του RNC, δεν υπήρξε κανένα συμβάν: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι έγινε κάτι τέτοιο στη συχνότητα του CNN», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της και γενικός διευθυντής του RNC στη Βοστόνη. «Δεν έχουμε καμία άλλη αναφορά εκτός από το ένα και μοναδικό tweet ενός πελάτη».

Ωστόσο, ένας αντιπρόσωπος του CNN δήλωσε στο Mediaiate: «Το RCN μετέδωσε ακατάλληλο περιεχόμενο στο CNN χθες βράδυ. Το CNN έχει ζητήσει μια εξήγηση».

Όλα άρχισαν μετά από τα tweets της @solikearose, η οποία υποστήριξε ότι άρχισε να βλέπει πορνό την ώρα της εκπομπής, δημοσιεύοντας μάλιστα και την ανάλογη φωτογραφία ως απόδειξη.

Αργότερα όμως αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της, μην αφήνοντας έτσι κανέναν να δει και να μοιραστεί τα tweets της: «Συγγνώμη παιδιά, περίεργοι τύποι μου στέλνουν μηνύματα μίσους εξαιτίας του #bourdainporn», γράφει στο προφίλ της.

Τα πράγματα είναι όμως περίεργα, αφού όπως γράφει το Mediaiate μόνο η @solikearose φαίνεται πως έγραψε για το συμβάν, ανεβάζοντας μάλιστα μια φωτογραφία που δείχνει πολύ «καλή» για να είναι αληθινή.

Καθώς προς το παρόν ακόμη και το ίδιο το CNN παραδέχεται πως δεν ξέρει τι έγινε, το μυστήριο συνεχίζεται. Πρόκειται όντως για κάποιο τεχνικό λάθος του RCN ή για μία ψευδή είδηση που αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα χωρίς καμία επαλήθευση για ακόμη μια φορά;

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα