Δήμαρχος Άγκυρας: Ο σεισμός στο Αιγαίο μπορεί να ήταν τεχνητός

Ο σεισμός μεγέθους 6,2 μέτρων στο Αιγαίο Πέλαγος (6,1 σύμφωνα με τις ενδείξεις του Γεωδυναμικού) που σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου θα μπορούσε να προκληθεί τεχνητά, δήλωσε ο κ. Μελίχ Γκιοκτσέκ, δημάρχος της Άγκυρας, απαιτώντας να γίνει έρευνα για το αν υπήρχαν στην περιοχή πλοία που έκαναν σεισμικές έρευνες και ανήκουν σε άλλες χώρες, σύμφωνα με την
αγγλική έκδοση της Hurriyet.

«Τώρα, νομίζω ότι μπορεί να είναι ένας τεχνητός σεισμός. Δεν λέω ότι είναι βέβαιο, αλλά είναι μια πολύ σοβαρή πιθανότητα», αναφέρει σε tweet του ο Μελίχ Γκιοκτσέκ.

«Λέω ότι πρέπει σίγουρα να διερευνηθεί. Υπήρχε κάποιο πλοίο που έκανε σεισμικές έρευνες; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;», προσέθεσε.

2️⃣ŞİMDİ BU DEPREMİN SUNÎ BİR DEPREM OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
BEN MUTLAKA BÖYLEDİR DEMİYORUM...
ANCAK CİDDİ BİR İHTİMALDİR,

İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) 12 Ιουνίου 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκιοκτσέκ κάνει λόγο για «τεχνητούς σεισμούς» που προκλήθηκαν από εχθρικές ξένες δυνάμεις.

Τον Φεβρουάριο, δήλωσε ότι οι σεισμοί στη δυτική επαρχία του Τσανάκκαλε θα μπορούσαν να οργανωθούν από σκοτεινές εξτρεμιστικές δυνάμεις για να καταστρέψουν την οικονομία της Τουρκίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμαρχος Άγκυρας, σεισμός, Αιγαίο,dimarchos agkyras, seismos, aigaio