Αναβλήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Πεδίο μάχης η Λεωφόρος (βίντεο)

Οριστική ακύρωση του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟ και της αστυνομίας, ενώ υπήρξε επίθεση κατά παικτών του ΟΣΦΠ με φωτοβολίδες.

Πεδίο Μάχης η Λεωφόρος (2) από HuffPost_Greece

Ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο
της Λεωφόρου μετά την ανακοίνωση από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά ότι ακυρώνεται ο αγώνας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 προσαγωγές από χώρους εντός και εκτός του Απόστολος Νικολαΐδης, εκ των οποίων 16 έχουν συλληφθεί. Επίσης τραυματίστηκαν 3 αστυνομικοί.

Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός

Ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς είναι σοβαρά. Βρισκόταν έξω από τη θύρα 12 όταν ομάδα χούλιγκαν τον πλησίασε και ένας από αυτούς τον χτύπησε δυνατά με καρέκλα στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Πεδίο Μάχης η Λεωφόρος από HuffPost_Greece

Επεισόδια

Λίγο πριν την ώρα που είχε προγραμματιστεί το μεγάλο ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, επεισόδια έλαβαν χώρα και έξω από την θύρα 13, ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και στις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι οπαδοί άρχισαν να πετούν πέτρες, ενώ η αστυνομία απάντησε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα