Χριστουγεννιάτικο pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την προ-Παραμονή των Χριστουγέννων, το Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, μας υποδέχεται για ένα γιορτινό pop up brunch. Για μία ημέρα, η Γιορτινή Κυψέλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο food-court, όπου διαφορετικοί πάγκοι θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν κλασικά πιάτα brunch.

Αυγά και ομελέτες σε διαφορετικές παραλλαγές, ζουμερά burger

και gourmet σάντουιτς, χειμωνιάτικες σούπες, λαχταριστά pancakes και βάφλες, vegan και vegetarian επιλογές, μπύρα από ελληνικές μικροζυθοποιΐες, κρασί και μοναδικά cocktails με έμπνευση από τα Χριστούγεννα, καθώς και ζεστά ροφήματα.

Στα decks θα βρισκονται οι DJs: Noff Weezy, A. Square και Andreas Benos-Palmer, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν το pop up brunch με μουσική και αμέσως μετά τις 17:00 θα το αναπτύξουν σε ένα ξεχωριστό afternoon party.

Και μην ξεχνάτε ότι η Γιορτινή Κυψέλη μας περιμένει καθημερινά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με δωρεάν εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, νοστιμιές, δώρα για καλό σκοπό αλλά και πολλές εκπλήξεις, όπως το αναπάντεχο street food party που έστησε πριν μερικές ημέρες ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης μέσα στην Αγορά!

Ωράριο Λειτουργίας:

Καθημερινά: 14-22/12, 17.00- 20.00

Σάββατο: 23/12, 12.00-17.00

Κυριακή: 24/12, 11.00–14.00

Keywords
Τυχαία Θέματα