Χαροπαλεύει το 2χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του – Το «φροντιστήριο» του δράστη στη μητέρα

Αρνείται ο θετός πατέρας ότι ξυλοκόπησε άγρια το 2χρονο παιδί του σε καταυλισμό στον Κιάτο Κορινθίας.

Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τους γιατρούς να είναι απαισιόδοξοι για το εάν θα καταφέρει επιζήσει.
«Δεν πείραξα το αγόρι. Δεν ξέρω πως τραυματίστηκε», δηλώνει στους αστυνομικούς, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή. Ο 40χρονος φέρεται να έκανε «φροντιστήριο» στη γυναίκα του –μητέρα του παιδιού- πριν τη σύλληψή του, προκειμένου να τον καλύψει για τον ξυλοδαρμό.

Έτσι, η μητέρα αρχικά κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι «ο πρώην άντρας μου και βιολογικός πατέρας του παιδιού ξυλοκόπησε το αγόρι. Όχι ο θετός πατέρας». Ο ισχυρισμός της καταρρίπτεται, καθώς ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή. Για το λόγο αυτό η 20χρονη Ρομά κρατείται και αυτή στα κρατητήρια της Ασφάλειας, καθώς κατηγορείται για «έκθεση ανηλίκου» και συγκάλυψη εγκληματία.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε καταυλισμό αθίγγανων έξω από το Κιάτο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος Ρομά εξωθούσε καθημερινά τόσο το παιδί όσο και την 20χρονη μητέρα του στην επαιτεία. Για μία ημέρα αρνήθηκαν να βγουν στους δρόμους γιατί ήταν κουρασμένοι και τότε εκείνος βιαιοπράγησε εις βάρος και των δύο. Για το μικρό αγόρι μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να του έδινε γροθιές και να το κλωτσούσε στο κεφάλι.

Το 2χρονο αγοράκι διακομίστηκε από το Κιάτο στο νοσοκομείο της Κορίνθου σε κωματώδη κατάσταση. Αφού διασωληνώθηκε κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα. Οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου ανέφεραν ότι το παιδί έφερε πολύ βαριά κατάγματα και αιμορραγούσε από το δεξί του μάτι.

Η μητέρα κατήγγειλε τελικά στην Αστυνομία ότι ο άντρας της την εξωθούσε εδώ και καρό στην επαιτεία, ότι την ανάγκαζε να παίρνει μαζί της το παιδί, ακόμα και όταν αυτό ήταν βρέφος. Το τραγικό, όπως είπε, είναι ότι όταν δεν του πήγαινε στο σπίτι το προσδοκώμενο κέρδος ασκούσε σε βάρος της βία.

Μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας στο Κιάτο ο 40χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, την ώρα της επίθεσης στο παιδί δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας ουσίας, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, για μικροκλοπές. Ο βιολογικός πατέρας του 2χρονου βρίσκεται στη φυλακή, καθώς έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα