Μπακογιάννη: Ο χυδαίος, ξεφτιλισμένος Κουρουμπλής θίγει τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά τον θάνατό της

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η βουλευτής ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σε σχόλιο του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, περί των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί για το Μαρίκειο σωματείο, που είχε δημιουργηθεί από τη Μαρίκα Μητσοτάκη,
μητέρα της ίδιας και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη ( ο οποίος απάντησε επίσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook).

Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη κ δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά..

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια...

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) April 20, 2017

Όπως συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Κουρουμπλής «μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο...εάν είχε κάτι μεμπτό, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός ΣΥΡΙΖΑ;».

Σημειώνεται πως ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ, άφησε αιχμές για το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη. «Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας».

Αντίστοιχη αναφορά είχε κάνει και μια εβδομάδα πριν, στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για την εξεταστική επιτροπή στην Υγεία, απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα της Εξεταστικής και στο 1996 προκειμένου να ερευνηθεί η θητεία του στη ΓΓ Υγείας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα