Αθώωσαν βιαστή γιατί πίστευε ότι μπορεί να κάνει σεξ με τη σύζυγό του όποτε θέλει. Και όταν εκείνη έλεγε «όχι»

Για χάρη αυτής της εξοργιστικής -απ' όπου κι αν την πιάσουμε - ιστορίας θα ταξιδέψουμε έως τον προοδευτικό και πολιτισμένο Καναδά (;) όπου ένας άντρας αθωώθηκε τελικά στο δικαστήριο όπου εκδικάζονταν οι σε βάρος του κατηγορίες από τη σύζυγό του για βιασμό.

Ο συγκεκριμένος άντρας θεωρούσε ότι μπορούσε να κάνει σεξ με τη σύζυγό του όποτε ήθελε, ακόμα κι αν δεν ήθελε εκείνη, για την ακρίβεια. Το δικαστήριο, ωστόσο, προφανώς θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο σε αυτό, αφού ναι μεν διαπίστωσε ότι «ο κατηγορούμενος συχνά είχε σεξουαλικές επαφές με τη σύζυγό του χωρίς τη δική της συγκατάθεση, αλλά τόσο αυτός όσο και η σύζυγος πίστευαν ότι είχε το δικαίωμα να το πράξει», σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Independent.

Πράγματι, η σύζυγος του κατηγορουμένου, με καταγωγή από την Παλαιστίνη και μεγαλωμένη στο Κουβέιτ, είπε στο δικαστήριο πως στη διάρκεια του γάμου τους, θεωρούσε ότι ήταν μέσα στις «υποχρεώσεις» της να κάνει σεξ με τον άντρα της, όποτε το επιθυμούσε εκείνος, ακόμα και παρά τη θέλησή της.

Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2013 και μόνο τότε η γυναίκα έμαθε από την αστυνομία ότι είχε το δικαίωμα να αρνηθεί να κάνει σεξ μαζί του, όταν βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να κανονίσουν κάποιες διαφωνίες σχετικά με το παιδί τους. Η γυναίκα περιέγραψε στην αστυνομία ένα περιστατικό κατά το οποίο ο τότε σύζυγός της την άρπαξε από τους καρπούς, την έριξε στον καναπέ και τη βίασε, παρόλο που του ζήτησε τρεις φορές να σταματήσει.

Μάλλον για το δικαστήριο αυτό δεν ήταν αρκετό.
Keywords
Τυχαία Θέματα