Αποτρόπαιο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Νεκρός άνδρας στην άκρη του δρόμου- είχε μαχαιρωθεί, ξυλοκοπηθεί και πατηθεί με αυτοκίνητο

Πτώμα άνδρα μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε τα ξημερώματα από πολίτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, στην άκρη του δρόμου: όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Lamiareport.gr, το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές και σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πτώμα βρέθηκε στις 6.20 το πρωί στο 167 χλμ της ΠΕΟ Λαμίας- Αθηνών, κοντά
στο συγκρότημα Λεβέντη, από άνδρα που έκανε πρωινό περίπατο. Όπως αναφέρει το Lamiareport, νεότερες πληροφορίες υποδεικνύουν πως πρόκειται για 57χρονο από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Γλυφάδας, ο οποίος δεν έχει σχέση με τη Φθιώτιδα. Σημειώνεται πως δίπλα στο πτώμα βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, που εξετάζεται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, το πτώμα βρέθηκε σε πάρκινγκ, ενώ εκτιμάται πως ο δράστης ή οι δράστες πάτησαν τον 57χρονο με το αυτοκίνητο πριν τον μαχαιρώσουν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα