Αποκαλυπτήρια Μητσοτάκη στην ΚΟ ΝΔ: Οι δυο αντιπρόεδροι και τα νέα γραφεία

Με γρήγορες κινήσεις ενότητας όπως αυτές αποτυπώθηκαν στις επιλογές των προσώπων στον κομματικό μηχανισμό αλλά και την εκπροσώπηση στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί - τουλάχιστον μέχρι το Συνέδριο - να φέρει κοντά του όλα τα στελέχη, "Σαμαρικούς" και "Καραμανλικούς" επιδεικνύοντας στον μέγιστο δυνατό βαθμό ένα προφίλ "σύνθεσης" κάνοντας όμως ταυτόχρονα και ασκήσεις ισορροπίας.

Το στίγμα αυτό θα τονίσει και στην πρώτη ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα σημειώνοντας διαρκώς ότι "δεν περισσεύει κάνεις" και ότι όλοι
θα πρέπει να συντονίσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον "κοινό εχθρό, στόχο και σκοπό" που δεν είναι άλλος από τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.

Παράλληλα, ολοκληρώνει το παζλ των οργανωτικών αλλαγών με τις πληροφορίες να επιμένουν οτι επιφυλάσσει θέσεις "αντιπροέδρων" με συγκεκριμένο τομέα ευθύνης στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη, ενώ αμέσως μετα το τέλος της ΚΟ ΝΔ ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα έχει το πρώτο τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μεϊμαρακη στο γραφείο του στη Βουλή.

Τα μετεκλογικά ανοίγματα του κ.Μητσοτάκη ήταν σαφή και στην επιλογή του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιώργου Κουμουτσάκου, μετά την άρνηση την τελευταία στιγμή του 28χρονου προέδρου της νεολαίας του ΕΛΚ, Κώστα Κυρανάκη.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να παρει και την μεγάλη αποφαση για την μετεγκατάσταση του κόμματος σε νέα γραφεία, θέση που είχε διατυπώσει και προεκλογικά, με τα οικονομικά του κόμματος να πιέζουν για άμεσες λύσεις...

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα