Απάντηση του σκηνοθέτη James Cameron για την υπόθεση της Dushku: «Αν το γνώριζα, δεν θα υπήρχε έλεος»

Ο James Cameron, ο επιτυχημένος σκηνοθέτης των: Avatar, Τιτανικός, Ο Εξολοθρευτής (Terminator & Terminator 2) και πολλών ακόμη, ρωτήθηκε εχθές για την υπόθεση της Eliza Dushku, η οποία μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχθηκε στα 12 της χρόνια στα γυρίσματα του «True Lies», επίσης σκηνοθεσίας Cameron. Τόνισε ότι μόλις είχε ενημερωθεί σχετικά και εξήρε την ηθοποιό για το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά, δηλώνοντας

παράλληλα ότι, μετά το πέρας των γυρισμάτων του «True Lies» δεν είχε περαιτέρω συνεργασία με το «τρίτο άτομο της υπόθεσης» (σ.σ. τον κασκαντέρ Joel Kramer).

Ο Cameron επίσης εξύμνησε όλες τις γυναίκες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για ανάλογες ιστορίες τους τελευταίους μήνες, υπογραμμίζοντας ότι «είναι μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία μας που δυστυχώς στηρίζεται στις προσωπικές τραγωδίες τόσων πολλών γυναικών», τονίζοντας τη σημασία να θεσπιστούν νέοι κανονισμοί για να μπορούν τα θύματα της σεξουαλικής βίας να μιλούν πλέον ανοιχτά.

Στο τέλος, τονίζει ότι δεν είχε ιδέα για τις συμπεριφορές για τις οποίες κατηγορείται ο Kramer, δηλώνοντας, «Αν το γνώριζα, δεν θα υπήρχε έλεος. Ιδίως τώρα που έχω κόρες. Δεν υπάρχει κανένα έλεος τώρα πια».

Πηγή: The Hollywood Reporter

διαβαστε επισηςΗ ηθοποιός Eliza Dushku καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίησή της σε ηλικία 12 ετών στα γυρίσματα του «True Lies»
Keywords
Τυχαία Θέματα