Ανοιχτά απειλεί πλέον ο Σωτήρης Χατζάκης τον Νίκο Ξυδάκη

Σε υψηλούς τόνους παραμένει η διαμάχη μεταξύ του αν. Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη και του Διευθυντή του Εθνικού Θέατρου κου Σωτήρη Χατζάκη η οποία έχει ξεκινήσει περίπου εδώ και ένα μήνα.Ο κος Χατζάκης με νεα επιστολή του (η οποία έχει σταλεί μάλιστα από το προσωπικό του email) απειλεί πλέον και ανοιχτά τον Υπουργό Πολιτισμού:

Ακολουθεί η επιστολή του κου Χατζάκη:
Ανάμεσα στις «σαρωτικές αλλαγές στην εκπαίδευση, μέτρα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό», όπως ανακοινώθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου
Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, περιλαμβάνεται και τροπολογία με την οποία λήγουν οι θητείες όλων των επικεφαλής των περίπου 500 οργανισμών που εποπτεύονται από το Υπουργείο (Εθνικό Θέατρο κλπ).

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού απέτυχε καταφανώς να απαξιώσει το έργο μου στο Εθνικό Θέατρο και να θίξει την τιμή και την υπόληψή μου, με αβάσιμες κατηγορίες, ψευδέστατους ισχυρισμούς και τη διασπορά φημών. Γι’ αυτό και προωθεί αυτήν την τροπολογία. Ένα έχω να δηλώσω. Μετά την κακοήθεια έρχεται η χλεύη. Αυτά σίγουρα δεν συνιστούν Αριστερά. Προφανώς δεν ασχολείται με την αποτροπή πωλήσεων πολύτιμων αγαθών της πολιτισμικής μας κληρονομιάς σε ιδιωτικούς πλειστηριασμούς. Ασχολείται αποκλειστικά με την παράνομη και απαράδεκτη δίωξή Θα λογοδοτήσει. Και στο λαό που αγαπά το Εθνικό Θέατρο. Και στη Δικαιοσύνη. Προσωπικά, ο ίδιος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα