Αναζητά τον αντικαταστάτη του Κλωναρίδη

O Mαρίνος Ουζουνίδης δεν έκανε δοκιμή στην προπόνηση της Τετάρτης (15/2), αλλά δεν αναμένεται να προβεί σε δραματικές αλλαγές στην τακτική και στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εν όψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρακτικά, δεν έχει αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος δεν προλαβαίνει το ματς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Το φαβορί είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος ήταν καλός εναντίον του Παναιτωλικού. Όμως, ο Ολιβιέ Μπουμάλ συγκεντρώνει
πιθανότητες, όπως και ο Ρόμπιν Λουντ σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα.

Το σύστημα δεν πρόκειται να αλλάξει και ο Ουζουνίδης θα διατηρήσει το 4-4-2, με τον Εμποκού να παίζει πιο κοντά στον Μπεργκ, αντί του Κλωναρίδη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αρχίσει στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής και Χουλτ θα απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας και οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ ο Βιγιαφάνιες θα παίξει ως δεξιός χαφ.

Πηγή: Sport 24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα