Ακόμη δεν έχει μάθει να περπατα, αλλά καβαλά ένα μικρό segway. Ο απίθανος μπόμπιρας που θα τον λατρέψετε

Αυτό είναι τελειώσαμε. Απολαύσαμε τη βόλτα αλλά τώρα θα θέλαμε να κατεβείτε παρακάτω. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε αλλά από ότι φαίνεται δεν θα σφραγίσει τη μοίρα μας η αύξηση των ωκεανών, αλλά ένα μικρό σκυλί, ένα παιδί με μια πάνα και ένας μπαμπάς του οποίου η αυταρέσκεια είναι καταστροφικά άστοχη.

Ένας πατέρας πόσταρε ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον ανήλικο γιο του να καβαλά ένα μικρό segway, μια ικανότητα την οποία έχει μάθει πριν ακόμη περπατήσει.

View post on imgur.com

Οκ,
το παιδί μπορεί να περπατήσει με σαφήνεια, αλλά το γεγονός και μόνο ότι ένα όχημα σαν αυτό χρησιμοποιείται από ένα παιδί το οποίο κανονικά θα έπρεπε να μπουσουλά, να τρέχει και γενικά να προσπαθεί να σπάσει τα άκρα του δίνει μια γεύση από το μέλλον.

Μήπως όλο αυτό είναι λίγο δραματικό; Χωρίς αμφιβολία ναι. Ωστόσο είναι γεγονός ότι η διασκέδαση αυτή σχεδόν θα αντικαταστήσει την ανάγκη μας να χρησιμοποιούμε τα πόδια μας.

Και αυτό διότι γιατί κανείς να προσπαθεί να λυγίσει τα γόνατά του, όταν δύο μικροσκοπικές ρόδες μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο «κουλ».

Το δημοσίευμα μεταφράστηκε από την βρετανική HuffPost UK

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα