Ακόμα και σήμερα ο Γιάννης Πανούσης, δεν ξέρει ποιος πήρε την απόφαση να φύγουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα

Μια από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης - Τσίπρα, ήταν η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων μπροστά από το Σύνταγμα και το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. Έτσι διαβάσαμε, αυτό είδαμε στους τηλεοπτικούς σταθμούς και όλοι χρεώσαμε αυτήν την απόφαση στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Όμως τελικά η αλήθεια είναι διαφορετική και απολύτως έγκυρη, καθώς αυτή τη φορά εξιστορείται από των πρωταγωνιστή.
Όπως δήλωσε στη HuffPost Greece και τη Σοφία Παπαϊωάννου ο ίδιος o υπουργός ακόμα και σήμερα, δεν γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί που αφαίρεσαν τα κάγκελα από το Σύνταγμα.

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν στο περιστύλιο της Βουλής και ετοιμαζόταν να δώσει μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, όταν εξέφρασε δημόσια την απορία, γιατί βρίσκονται ακόμα τα κιγκλιδώματα έξω από τη Βουλή και σε τι χρησιμεύουν. Αίφνης κάποιοι αρχισαν να απομακρύνουν τα κάγκελα. Ο ίδιος τονίζει ότι δεν έδωσε κάποια εντολή, καθώς ακόμα δεν του είχαν ανατεθεί επακριβώς οι αρμοδιότητες του και δεν είχε καν δικαίωμα υπογραφής.

Τελικά η απορία λύθηκε σήμερα, καθώς όπως προέκυψε, από το αστυνομικό ρεπορτάζ, την εντολή για απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων , έδωσε ο ΓΑΔΑρχης κ. Μιχερίνας, , γνωρίζοντας οτι αυτό ζητούσαν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα