Ακόμα και οι σκληροπυρηνικοί φαν της Apple θα γελάσουν με τη νέα, καυστική διαφήμιση της Samsung



Ή και όχι, αλλά ελπίζουμε πως θα αναγνωρίσουν το χιούμορ.

Στην τελευταία της διαφήμιση για τη σειρά κινητών Galaxy η Samsung αποφάσισε να τρολάρει αδυσώπητα την Apple και τα χαρακτηριστικά των διάφορων μοντέλων iPhone. Όπως, για παράδειγμα, την περιορισμένη χωρητικότητα του iPhone 4
16GB, την μικρή οθόνη του iPhone 5s, τη «δήθεν» αντοχή στο νερό του iPhone 6 και την επιλογή να μην ενσωματωθεί θύρα για ακουστικά στο iPhone 7.

Η διαφήμιση αξιολογεί τα μοντέλα του iPhone με χρονολογική σειρά και, φυσικά, πάντα σε σύγκριση με τα ανώτερα μοντέλα του Galaxy που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο.

Στο τέλος του σποτ ο πρωταγωνιστής, ο οποίος ήταν σταθερός πελάτης της Apple όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο και, αντί να πάρει το νέο iPhone X, να προτιμήσει το Galaxy Note 8. Μάλιστα, περνά μπροστά από ένα κατάστημα της Apple όπου οι φανατικοί κάνουν ουρές για το iPhone X (κάτι που έκανε και ο ίδιος παλιότερα), και κουνά αποδοκιμαστικά το κεφάλι του.

Οι περισσότεροι βρήκαν τη διαφήμιση της Samsung τρομερά εύστοχη και καλοδουλεμένη, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως η Apple θα έπρεπε να της κάνει μήνυση. Εντελώς συμπτωματικά, οι δεύτεροι ήταν σκληροπυρηνικοί φαν της Apple. Εμείς απλά βάζουμε στην άκρη τα «στρατόπεδα» και εκτιμούμε μια πανέξυπνη και αστεία διαφήμιση όταν τη βλέπουμε. Δεν υπάρχουν και τόσες πολλές πλέον.
Keywords
Τυχαία Θέματα