Αυτή είναι η μεγαλύτερη γκάφα των Όσκαρ. Ο Warren Beatty ανακοίνωσε λάθος όνομα νικητή για την Καλύτερη Ταινία

Στο τέλος της βραδιάς των Όσκαρ, στην σκηνή ανέβηκαν ο Warren Beatty και Faye Dunaway για να απονείμουν το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στο La La Land.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι το La La Land δεν είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερης ταινίας. Ο νικητής ήταν η ταινία Moonlight.

Το ατυχές συμβάν ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη γκάφα των φετινών Όσκαρ, αφού ενώ ο Jordan Horowitz, παραγωγός στην ταινία La La Land έβγαζε τον ευχαριστήριο λόγο του, τον σταμάτησαν για να ανακοινώσουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ο παρουσιαστής, Jimmy Kimmel, και ο Warren Beatty βγήκαν πάλι στην σκηνή και ανακοίνωσαν ότι τελικά, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κέρδισε το Moonlight. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Beatty του είχε δοθεί ο φάκελος της καλύτερης ερμηνείας, που είχε το όνομα της Emma Stone για τον ρόλο της στο La La Land, οπότε μόλις είδε το όνομα της ταινίας υπέθεσε ότι το Όσκαρ πηγαίνει εκεί.

Συγκεκριμένα είπε:

«Άνοιξα τον φάκελο και έγραφε “Emma Stone, La La Land.” Γι' αυτό μου πήρε τόση ώρα και κοίταξα για πολλή ώρα την Faye και εσένα – προσπαθούσα να είμαι αστείος... Αυτό είναι το Moonlight, η Καλύτερη Ταινία

via GIPHY

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα