Αυτή είναι η ηθοποιός που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα το 2016

Το 2016 δεν ήταν καλή χρονιά για κάποιους, αλλά η Scarlett Johansson δεν ήταν μία από αυτούς. Εκτός ότι κατάφερε να επιβιώσει το 2016, πράγμα που δεν ήταν εύκολο για πολλούς, ανακηρύχτηκε από το Forbes ως η ηθοποιός που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα την χρονιά που πέρασε, με τις ταινίες της να «βγάζουν» 1,2 δις
δολάρια παγκοσμίως.

Ο ρόλος της ως Black Widow στην ταινία «Captain America: Civil War», η οποία είχε κέρδος 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια, ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ενώ η ταινία «Hail, Caesar!» την βοήθησε επίσης.

Στην δεύτερη θέση της λίστας του Forbes ισοβαθμούν οι συμπρωταγωνιστές της Johansson, Chris Evans και Robert Downey Jr., ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Margot Robbie.

Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη μισθολογική διαφορά ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες ηθοποιούς, είναι σημαντικό που μία γυναίκα κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Στο παρελθόν η Johansson είχε πει σε συνέντευξη που έδωσε στο Cosmopolitan:
«Είμαι πολύ τυχερή, βγάζω καλά χρήματα και είμαι περήφανη που μία μία γυναίκα ηθοποιός που βγάζει όσα βγάζουν και οι άντρες συνάδελφοί μου».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα