Αυτά είναι τα πρόσωπα των ευρωπαϊκών πόλεων που οδεύουν προς ολοκληρωτική ερήμωση



Μια δημογραφική κρίση ξεδιπλώνεται κατά μήκος της Ευρώπης, με την υπογεννητικότητα να αυξάνεται κατακόρυφα μέρα με τη μέρα.

Για χάρη του φωτογραφικού της project «Negative Zero», η καλλιτέχνης και δημοσιογράφος Anastasia Taylor-Lind, η οποία έχει καταγωγή από Αγγλία και Σουηδία, πήρε τη φωτογραφική της μηχανή και ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για να καταγράψει με το φακό της τις κοινότητες που έχουν πληγεί περισσότερο από αυτή τη καταστροφή. Οδηγώντας από το Λονδίνο μέχρι τη Γεωργία, η Taylor-Lind επισκέφθηκε πολλές πόλεις
στην Ανατολική Ευρώπη των οποίων ο πληθυσμός φθίνει με ανησυχητικούς ρυθμούς, από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία μέχρι τον Καύκασο.

Η συλλογή φωτογραφιών του «Negative Zero» θα παρουσιαστεί ως μέρος του PhEST, ενός φεστιβάλ διάφορων τεχνών που πραγματοποιείται στην ιταλική πόλη Monopoli. Το φεστιβάλ έχει ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «Negative Zero».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα