UFO εμφανίζεται στον ουρανό της Βολιβίας και οι απανταχού συνωμοσιολόγοι τρίβουν τα χέρια τους

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν από τα θέματα που έχουν απασχολήσει τους πάντες τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τελικά ή όχι εξωγήινοι; Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Είναι μόνο από τα ερωτήματα που έχουν βασανίσει όχι μόνο την επιστημονική κοινότητα αλλά χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Δεν είναι μάλιστα οι φορές που έχουν θεαθεί UFO να κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανό σε διάφορες χώρες τον κόσμο με αποτέλεσμα να επικρατήσει φρενίτιδα.

Τελευταίο παράδειγμα η Βολιβία και συγκεκριμένα, η πόλη Έλ Άλτο της
Βολιβίας. Όπως μεταδίδει η Mirror, ένας ιπτάμενος δίσκος έκανε την εμφάνιση του στον ουρανό ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν όσοι τον είδαν.

Στο βίντεο φαίνεται ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κάνει την εμφάνισή του και να εξαφανίζεται πίσω από τα σύννεφα. Λίγο αργότερα το βίντεο φορτώθηκε σε μια ειδική πλατφόρμα η οποία είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Η μεξικανική εφημερίδα Excelsior ωστόσο, αναφέρει ότι το βίντεο είναι μοντάζ και κατασκευάστηκε με ένα ειδικό ψηφιακό πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα