Tinder Select: Μυστική έκδοση της εφαρμογής γνωριμιών Tinder για σουπερμόντελ και μεγαλοεπιχειρηματίες

Tinder Select είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όνομα μιας μυστικής (μέχρι τώρα), μόνο για «εκλεκτά» μέλη, έκδοσης της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών, Tinder, η οποία απευθύνεται σε μέλη της αποκαλούμενης «ελίτ», με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή/και ελκυστικότητα πέραν των ορίων των «κοινών θνητών»- όπως μεγαλοεπιχειρηματίες, σουπερμόντελ κλπ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του TechCrunch, άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή είπε πως είναι «για celebrities και άτομα που τα καταφέρνουν πολύ καλά στο Tinder».

Όπως φαίνεται, το Tinder έχει προσκαλέσει άτομα στην πλατφόρμα αυτή, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν άλλα ως μέλη. Ωστόσο, αυτοί που προτάθηκαν με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούν με τη σειρά τους να προτείνουν άλλα, προκειμένου να ελεγχθεί η αύξηση των μελών του. Όσον αφορά στα κριτήρια επιλογής, ένας από τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν φαίνεται πως είναι το Tinder Elo score, που είναι ένα αλγοριθμικό σύστημα πόντων που «πιάνει» όλους τους χρήστες του Tinder.

Το Tinder Select θεωρείται πως υπάρχει εδώ και έξι μήνες, και δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται να «ανοίξει» στο ευρύ κοινό σύντομα ή όχι. Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή τέτοιου «ελιτιστικού» χαρακτήρα: Το Raya, που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, προορίζεται μόνο για χρήστες με μεγάλο αριθμό followers στο Instagram, «δημιουργικές» δουλειές και συστάσεις από ήδη υπάρχοντα μέλη της κοινότητας. Επίσης, παρεμφερούς χαρακτήρα είναι το The League, που ήταν εφαρμογή γνωριμιών μεν, που χρησιμοποιούσε δεδομένα από το LinkedIn σχετικά με το επίπεδο εκπαίδευσης και την επαγγελματική κατάσταση δε. Υπάρχουν επίσης και το Luxy, που καυχιέται πως οι μισοί από τους χρήστες του βγάζουν πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως, το Beautiful People, που είχε διαγράψει 3.000 μέλη του επειδή είχαν βάλει...κιλά, το Mensa Match, που υποτίθεται πως έχει να κάνει με άτομα ανώτερης νοημοσύνης και άλλα παρόμοια. Κοινώς, ματαιότης, ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης...

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα