«Sausage Party»: Είστε έτοιμοι να δείτε «μωρά καρότα» να κατασπαράζονται και λουκάνικα να κάνουν σεξ με ψωμάκια;

Υπάρχουν οι ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, με την αθωότητά τους και τα απλά αλλά ουσιαστικά κοινωνικά τους μηνύματα, υπάρχουν οι ταινίες κινουμένων σχεδίων της Pixar που απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε μεγάλους (και κάνουν τους δεύτερους να κλαίνε, κάθε φορά) και υπάρχει και το «Sausage Party», η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων του Seth Rogen που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ SXSW που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Austin του Texas.

Ναι, ο τίτλος της είναι «Πάρτυ με Λουκάνικα» και ναι, ο παραλληλισμός που σκεφτήκατε μόλις το διαβάστε είναι εντελώς σκόπιμος από την πλευρά των δημιουργών.

Η ταινία είναι κάτι σαν έργο ζωής του Seth Rogen και του φίλου και συνεργάτη του Evan Goldberg καθώς εργάζονται πάνω σε αυτή τα τελευταία 8 χρόνια και η βασική ιδέα πίσω από την ιστορία είναι «τι θα γινόταν αν τα φαγητά που τρώμε (όλα τα φαγητά) είχαν λογική και αισθήματα». Α ναι, και σεξουαλικές ορμές. Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα, στην ταινία όντως βλέπουμε λουκάνικα να συνουσιάζονται με ψωμάκια για hot-dog και γογγύλια να κάνουν στοματικό σεξ σε ραπανάκια.

Η προβολή που έγινε στο SXSW είχε δοκιμαστικό χαρακτήρα καθώς η ταινία δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη, αλλά όπως είπε ο Rogen στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε «Ήθελα να την παρουσιάσω εδώ σε όποια μορφή μπορούσα γιατί είναι το μόνο φεστιβάλ που αντιμετωπίζει την κωμωδία σχεδόν ισότιμα με τα άλλα είδη».

Το «Sausage Party» ωστόσο θα είναι έτοιμο μέχρι τις 12 Αυγούστου, όταν και θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες, ενώ στο καστ συναντάμε μισή ντουζίνα ονόματα αγαπημένων ηθοποιών: Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Paul Rudd και φυσικά τον ίδιο τον Seth Rogen.

Δεν χρειάζεται -και δεν μπορούμε- να πούμε περισσότερα. Το trailer της ταινίας που θα δείτε παραπάνω τα λέει όλα από μόνο του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα