Rihanna, Cake Blanchett και Sandra Bullock θα πρωταγωνιστήσουν στην θηλυκή εκδοχή του Ocean's Eleven

Η Warner Bros έχει ήδη ορίσει την ημερομηνία όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Ocean’s Eight (Η συμμορία των 8), η οποία θα είναι η θηλυκή εκδοχή της ταινίας Ocean's Eleven (H συμμορία των 11).

Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετεί ο Gary Ross, σκηνοθέτης του The Hunger Games, έχουν ήδη δρομολογηθεί να πρωταγωνιστήσουν μεγάλα ονόματα όπως Sandra Bullock, Cate Blanchett,
Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling και Awkwafina, ενώ αναμένεται και το τελευταίο όνομα.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο σκηνοθέτης του Ocean's Eleven, Steven Soderbergh, και το σενάριο έχει γράψει ο Ross μαζί με την Olivia Milch.

Τον Ιούνιο η Bonham Carter είχε πει στο Entertainment Week ότι είχε διαβάσιε το σενάριο αλλά δεν ήταν σίγουρη ακόμα αν θα συμμετάσχει.

«Είναι πολύ καλό σενάριο, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι μέσα. Αλλά είναι εξαιρετικό σενάριο και πολύ καλό για γυναίκες. Πολύ αστείο», είχε δηλώσει η ίδια.

Αν και δεν έχουν κλείσει όλες οι συμφωνίες επίσημα, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα