O Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε και με το Μπρόντγουει

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος Μάικ Πένς πήγε να δει το μιούζικαλ- φαινόμενο του Μπρόντγουει, , Χαμιλτον. Το Χάμιλτον είναι η μουσική χιπ-χοπ βιογραφία του Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Τζορτζ Ουάσινγκτον και συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του αμερικανικού οικονομικού συστήματος και της αμερικανικής ακτοφυλακής. Το μιούζικαλ είναι η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, ενώ η παράσταση είναι συνέχεια sold out και τα εισιτήρια πωλούνται στη μαύρη αγορά για
εξωφρενικές τιμές από 600 έως 4000 δολάρια. Η παράσταση έχει κερδίσει 16 Τόνυ και μετρά στους φαν του από τη Μισέλ Ομπάμα μέχρι τον αδικοχαμένο Prince.

Χτες το βράδυ ο επόμενος αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. Μάικ Πένς πήγε να δει την παράσταση με την οικογένεια του, κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν ενθουσίασε το φιλελεύθερο ακροατήριο,το οποίο τους γιούχαρε μόλις μπήκαν στην αίθουσα. Στο τέλος της παράστασης ο ηθοποιός Brandon Dixon που πρωταγωνιστεί στην παράσταση παίζοντας το ρόλο του Aaron Burr, ζήτησε από τον Πενς, ο οποίος είχε ήδη σηκωθεί όρθιος για να φύγει, να ακούσει ένα μήνυμα από το θίασο.

Tonight, VP-Elect Mike Pence attended #HamiltonBway. After the show, @BrandonVDixon delivered the following statement on behalf of the show. pic.twitter.com/Jsg9Q1pMZs

Hamilton (@HamiltonMusical) November 19, 2016

«Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας», είπε ο Dixon.«Πραγματικά ελπίζουμε αυτή η παράσταση να σας ενέπνευσε για να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας», πρόσθεσε, συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού. Ένας εκπρόσωπος του θεάτρου είπε ότι ο Πενς στάθηκε ακριβώς έξω από την είσοδο της αίθουσας και άκουσε όλη την ομιλία του Dixon.

Θα ήταν ένα σχεδόν «χαριτωμένο» επεισόδιο αν δεν είχε ακολουθήσει η επέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος θεώρησε πως έπρεπε να επέμβει με απανωτά tweet ζητώντας από το θίασο να ζητήσει συγνώμη.

Our wonderful future V.P. Mike Pence was harassed last night at the theater by the cast of Hamilton, cameras blazing.This should not happen!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2016

Ο θαυμάσιος μελλοντικός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς παρενοχλήθηκε χθες το βράδυ στο θέατρο από τους ηθοποιούς του Χάμιλτον, με τις κάμερες να αστράφτουν. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί!

The Theater must always be a safe and special place.The cast of Hamilton was very rude last night to a very good man, Mike Pence. Apologize!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2016

Το Θέατρο πρέπει πάντα να είναι ένας ασφαλής και ιδιαίτερος χώρος. Το καστ του Χάμιλτον ήταν πολύ αγενές χθες το βράδυ απέναντι σε έναν πολύ καλό άνθρωπο, τον Μάικ Πενς. Ζητήστε συγγνώμη!

Αναρωτιέται κανείς πάντως μήπως ο Τραμπ θα έπρεπε να περιορίσει τη χρήση του twitter, ειδικά για τέτοιου είδους θέματα. Εκτός κι αν έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Κάποιοι ηθοποιοί όπως ο Alec Baldwin, που πρόσφατα μάλιστα μιμήθηκε τον Τραμπ με φοβέρη επιτυχία στο Saturday Night Live, απάντησαν ήδη μέσω twitter.

...@realDonaldTrump
Theatre safe? Or free from opinions u don't like?
That's never happening.

— AlecBaldwin (@AlecBaldwin) November 19, 2016

...@realDonaldTrump
In that regard, the theatre, a lg piece of the culture, is about 2 bcome very uncomfortable 4 U.#WAKEAMERICAUPAGAIN

— AlecBaldwin (@AlecBaldwin) November 19, 2016

Mε πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα