Emojibator: Το πλέον σεξουαλικό emoji έρχεται στην πραγματική ζωή ως δονητής



Οποιοσδήποτε διαθέτει smartphone, έχει μια βασική εξοικείωση με τα emojis και τα χρησιμοποιεί καθημερινά στην επικοινωνία του με τους άλλους, ξέρει πως το emoji μελιτζάνα είναι το παγκόσμιο σήμα για σεξ -και σίγουρα ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα emoji εκεί έξω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπανάνα ή ένα hot-dog, το μήνυμά σας όμως δεν θα περάσει τόσο δυνατά όσο με μια κλασική κι αγαπημένη μελιτζάνα.

Και τώρα, χάρη σε ένα νέο δονητή με το όνομα «The Emojibator», το emoji μελιτζάνα μπορεί να είναι δίπλα σας και στην πραγματική ζωή, σε όλο του το μεγαλείο, στην τιμή των μόλις $32.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emojibator (@emojibator) στις Μάρ 11, 2017, 2:33μμ PST



All natural, locally grown, orgasmic eggplants.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emojibator (@emojibator) στις Φεβ 3, 2017, 9:14πμ PST



Ο παιχνιδιάρικα προκλητικός δονητής περιλαμβάνει 10 διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε γούστο, ενώ μπορείτε να τον προμηθευτείτε και σε μορφή πιπεριάς, αν θέλετε κάτι πιο καυτερό.

We got a spicy little treat for you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emojibator (@emojibator) στις Ιαν 28, 2017, 5:14μμ PST



Ο CEO του Emojibator, Jamie Jandler, είπε στη The Huffington Post πως όταν πρωτοσκέφτηκε την ιδέα του προϊόντος, το σκέφτηκε περισσότερο ως αστείο παρά οτιδήποτε άλλο.

«Ήθελα να ξαφνιάσω τον κόσμο αλλά τότε συνειδητοποίησα πως ένας δονητής μελιτζάνα όχι μόνο θα είχε την ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να ξεκινήσουν να μιλάνε για το σεξ, αλλά θα απενοχοποιούσε και τον αυνανισμό, ειδικά στην Αμερική», είπε.

Όσο για το πιο «παιχνίδι» της εταιρείας του έχει μεγαλύτερη ζήτηση, ο Jandler είπε πως η μελιτζάνα μπορεί να είναι ο πρωτότυπος emojibator αλλά η καυτερή πιπεριά έχει αρχίσει να κερδίζει σε δημοτικότητα.

«Για την ακρίβεια ακούμε όλο και περισσότερο πως η πιπεριά είναι ο δονητής που προτιμάται περισσότερο. Η καμπυλωτή του μορφή και η ευλύγιστη άκρη του επιτρέπουν αυξημένη ευχαρίστηση», είπε ο Jandler.

Όπως καταλάβατε, οι μελιτζάνες παπουτσάκια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα