ALL IN MINΙ: Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης νέου MINI

Το ΜΙΝΙ τα έχει όλα… σε μία δόση. Από €159/μήνα και επιδότηση εξοπλισμού έως €1.500, προνομιακό επιτόκιο 5,4%, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η πόλη είναι πιο ωραία με ένα ΜΙΝΙ. Η διασκεδαστική οδήγηση με την go-kart αίσθηση, το εξατομικευμένο στιλ και η υψηλή ποιότητα κατασκευής, κάνουν το ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του.

Αποκτήστε σήμερα κιόλας
το δικό σας ΜΙΝΙ Hatch με επιδότηση εξοπλισμού αξίας έως €1.500 και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΑLL IN MINI της ΜΙΝΙ Financial Services, που προσφέρει τα πάντα σε μία μηνιαία δόση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελκυστική δόση από €159*/μήνα, προνομιακό επιτόκιο 5,4%, 5 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν service και Ασφάλεια Αυτοκινήτου για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις έως 30 Ιουνίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.MINI.com.gr.

*Η μηνιαία δόση ισχύει για την έκδοση Cooper.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
all in mini
Τυχαία Θέματα