50 αποχρώσεις της πολυτέλειας: Τώρα μπορείτε να μπείτε στα άδυτα του ρετιρέ του Christian Grey



Δεν χρειάζεται να σας πούμε πολλά για το «Fifty Shades Darker», το sequel του «Fifty Shades of Grey», αφενός γιατί μιλάμε για ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά και λογοτεχνικά franchise της δεκαετίας και αφετέρου γιατί σίγουρα έχει διαβάσει τουλάχιστον μισή ντουζίνα απόψεις δημοσιογράφων, κριτικών, σινεφίλ ή απλών θεατών που είδαν την ταινία και μετά έκλαιγαν τα χρήματά τους και τον χαμένο χρόνο που δεν θα πάρουν ποτέ ξανά πίσω.

Πέρα από την εντελώς
αμφισβητήσιμη καλλιτεχνική αξία τόσο των βιβλίων όσο και των ταινιών, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το διαμέρισμα του Christian Grey στα φιλμ είναι, τουλάχιστον, εντυπωσιακό.

Το πολυτελές τετραώροφο ρετιρέ στο Seattle, στο οποίο μένει ο μυστηριώδης πρωταγωνιστής, είναι το υγρό όνειρο κάθε ανθρώπου που ονειρεύεται μια άνετη, λουσάτη ζωή, με BDSM δωμάτιο ή χωρίς, δεν θα κολλήσουμε στις λεπτομέρειες. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποκτήσουμε ποτέ ένα διαμέρισμα σαν αυτό του Grey, τώρα όμως μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα, σαν άλλη Anastasia Steele, μέσα σε αυτό χάρη στη γενναιοδωρία της Universal, η οποία και δημιούργησε ένα 360 site προσομοίωσης του «θρυλικού» ρετιρέ, το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει από πάνω μέχρι κάτω και να ανακαλύψει όλα τα μυστικά του.

Για την ακρίβεια, αν βρείτε όλα τα «άτακτα» αντικείμενα που βρίσκονται σκορπισμένα στους τέσσερις ορόφους του διαμερίσματος, θα σας δοθεί η δυνατότητα να μπείτε στο διαβόητο «Red Room of Pain» και να δείτε που συμβαίνει «η πραγματική μαγεία». Ό,τι αρέσει στον καθένα παιδιά, εμείς δεν κρίνουμε.

Κάντε κλικ εδώ και μπείτε στο Christian Grey's Apartment για το πλήρες tour.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα