Angry Birds Epic.Ένα καθαρόαιμο turn-based RPG από την Rovio.

Το Angry Birds Epic, λοιπόν είναι ό νέος τίτλος της αγαπημένης σε πολλούς σειράς παιχνιδιών των πιο άγριων πουλιών που υπάρχουν, και σπάει τα ..κατεβάσματα καθώς έχει εκατομμύρια λήψεις από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Η νέα αυτή προσθήκη δεν θυμίζει σε τίποτα το χαρακτηριστικό puzzle game που έκανε γνωστό το Angry Birds

καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό RPG. Ο τρόπος παιχνιδιού μπορεί να άλλαξε, αλλά όχι και η ιστορία που ξέρουμε καθώς τα γουρούνια κλέβουν και πάλι τα αυγά των Angry Birds, εξοργίζοντας τα. Τι περίεργο.

Δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια όμως και αυτή τη φορά διαλέγουν κάποιους νέους ήρωες οι οποίοι πρέπει να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.. αυγά… Ωστόσο τα κακά γουρούνια, Prince Porky και Cactus Knight δεν είναι διατεθειμένοι να τα παραδώσουν. Δεν αλλάζει κάτι επίσης με τις πίστες του παιχνιδιού καθώς έχουν μείνει εκείνες που ξέρεις και κάθε Angry Bird έχει τις μοναδικές του δυνάμεις.

Όσο θα ανεβαίνεις levels θα αποκτάς πρόσβαση σε νέους ήρωες και θα γίνεσαι πιο..δυνατός. Επίσης συνδυάζεις και τις δυνάμεις των χαρακτήρων μεταξύ τους για να κάνεις ακόμα πιο δυνατό το χτύπημά σου, καθώς επίσης μπορείς και να αμύνεσαι!
Οι προγραμματιστές του μας λένε ότι το νέο αυτό παιχνίδι βασίζεται πιο πολύ στη στρατηγική και σε προσεκτικό σχεδιασμό των κατά μέτωπο επιθέσεων, και όχι και τόσο στο…γιουργιαααα!!

Ναι είναι δυσκολάκι και πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις το οτιδήποτε. Σκάκι με cartoon χαρακτήρα.
Μου άρεσε να πω την αλήθεια και το έχω προχωρήσει αρκετά από εχθές. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα αν θες να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα και με λίγη δόση σπαζοκεφαλιάς.

Δες παρακάτω το επίσημο Gameplay Trailer και κατέβασέ το αμέσως! Περιμένω επίσης το σχόλιό σου από κάτω,για να μου πεις αν σου άρεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα