Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς

Το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 26 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους θα μπορούν τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, εκτός των ανωτάτων αξιωματικών, να υποβάλλουν ηλεκτρονικώς τη δήλωση τόπου (Δήμου) προτιμήσεώς τους για το έτος 2015, σύμφωνα με τους αριθμούς φορολογικού μητρώου του καθενός εξ αυτών, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα στελέχη του ΣΞ εκτός των ανωτέρων αξιωματικών, των οποίων ο ΑΦΜ

λήγει σε 0 και ως 4, το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2014, ενώ όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 5 έως και 9, από 13 έως 26 Οκτωβρίου 2014. Οι υπεύθυνες δηλώσεις τόπου προτιμήσεως θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδος του ΓΕΣ www.army.gr, μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα δήλωση δεν είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση μη υποβολής, ισχύει η ηλεκτρονική δήλωση του προηγούμενου έτους.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι θα λειτουργήσει τμήμα τηλεφωνικής υποστηρίξεως της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής τόπου προτιμήσεως, στελεχωμένο με ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη, από 07:00 έως 19:00 τις εργάσιμες ημέρες, με έναρξη λειτουργίας του λεγόμενου “Help Desk” τις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα