Το TEDx για πρώτη φορά στην Κρήτη

Το TEDx, έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Οι διοργανωτές, καλούν τους Κρητικούς, να γευτούν μία αξέχαστη εμπειρία που θα θυμίσει σε όλους μας, τη δύναμη που έχει το νησί, στους επιστήμονες, στους καλλιτέχνες και στους επιχειρηματίες. Όπως αναφέρει η

ομάδα του TEDx Heraklion, η δυναμική της συλλογικής δράσης και σκέψης, έχουν τεράστια σημασία και θα αποδειχτεί στις 8 Φεβρουαρίου… από κοντά!

Η διοργάνωση, είναι μη κερδοσκοπική και βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική δράση των ανθρώπων που θα λάβουν μέρος. Μέσω του εθελοντισμού, σκοπός είναι η ανάδειξη των τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού μας, των ανθρώπων, των επιτευγμάτων τους και των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Η θεματική του πρώτου ΤEDx της Κρήτης θα είναι τα «Σταυροδρόμια (Crossroads)» αφού η Κρήτη, είναι ένα μεγάλο σταυροδρόμι πολιτισμών, ιδεών, τεχνών και ανθρώπων,

Άνθρωποι από διάφορους τομείς, θα πάρουν το λόγο για να παρουσιάσουν τις νέες ιδέες τους στο κοινό. Οι τοποθετήσεις, θα γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να διεγείρουν τη σκέψη των παρευρισκομένων και να προάγουν το διάλογο. Οι ομιλίες που πρόκειται να ακουστούν, ξεπερνούν τις 10, και θα αφορούν θέματα τεχνολογίας, επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού, οικονομικής ανάπτυξης κ.ά. Μεταξύ των ομιλητών, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών του TEDx Heraklion, θα είναι η κυρία Π. Ποϊράζη, προισταμένη ερευνήτρια του ΙΤΕ, ο βραβευμένος φωτογράφος κύριος Στ. Παπαρδέλας και ο κύριος Αλ. Ν. Χρηστάκης, σχεδιαστής κοινωνικών συστημάτων.

Η εκδήλωση, θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο στις Γούρνες, στον εντυπωσιακό χώρο του Θαλασσόκοσμου. Λίγη από τη μαγεία του χώρου που θα φιλοξενηθεί το TEDx Heraklion, ακολουθεί παρακάτω.

Keywords
Αναζητήσεις
tedxheraklion
Τυχαία Θέματα