Το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών

Με μεγάλες αποκαλύψεις και μοναδικές προσφορές έρχονται τα Παραπολιτικά στα περίπτερα όλης της χώρας

Διαβάστε στα Παραπολιτικά:

Επιχείρηση με κωδικό 163 έδρες

Απόφαση για εκλογές πήρε ο πρωθυπουργόςΤο σχέδιο του Μαξίμου για να "καθαρίσει" η Κοινοβουλευτική ΟμάδαΣτοίχημα η διάλυση της ΝΔ και ο διεμβολισμός της Κεντροδεξιάς

Αλέξης Τσίπρας: "Οι συνομιλητές

μας εκτιμούν ότι η κρίση πρέπει να επιλυθεί για πολιτικούς και γεωπολιτικούς λόγους"

ΣΥΡΙΖΑ vs Μαξίμου

Η συμφωνία φέρνει γκρίνια και εμφύλιο

Υπό διάλυση η ΝΔ

Ο Σαμαράς "ονειρεύεται" τον... Σαρκοζί

Διακομματικό "ναι" για ένα νέο Πρόγραμμα

16 δηλώσεις στα "Π"

Ο χάρτης των ΜΜΕ

Ένα κρατικό και τρία ιδιωτικά κανάλια στον αέρα

Σε ναυτική βάση χτίζεται το... τζαμί στην Αθήνα

Ο πράκτορας που στόχευε τον Καραμανλή

Τα "Π" αποκαλύπτουν τον William B. του σχεδίου "Πυθία"

Σκάνδαλο ΟΠΑΠ

Πουλήθηκε χωρίς έλεγχο

Παράνομοι μετανάστες με... room service

media plus

"Πονηριές" Αλαφούζου με το ΧρηματηστήριοΝέες περικοπές σε ΑΝΤ1 και STARΗ "Αγία Τριάδα" της ΕΡΤ έχει... ευλογίαΠιο κοντά έρχονται ΔΟΛ-Πήγασος

gossip plus

Cannes, με ελληνικό χρώμα

Η Αιγινίτη ξεναγός στη Σαντορίνη

Η Κάιλι στην Αθήνα για... γάμο

Η εξομολόγηση ενός κατασκόπου

"Εγώ, ο Γκαστ, η CIA και το Γκουαντάναμο"Ο Τζον Κυριάκπου αποκλειστικά στα "Π"

Λούκα Κατσέλη: Μία "ύποπτη" πρόσληψη

Βουλευτική "ασυλία": Εισπράττουν αφορολόγητα

Μαζί νέες μεγάλες προσφορές και αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

Αντώνης Ρέμος - Διπλό CD με τις μεγάλες επιτυχίες του!

Το δεύτερο CD της εκπληκτικής συλλογής με τα καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, έρχεται αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου στα Παραπολιτικά!

Στο 2ο CD της συλλογής θα βρείτε:
• Ποτέ
• Εκατό Φορές Κομμάτια
• Είναι Στιγμές
• Η Νύχτα Δυο Κομμάτια
• Δυο Ψέματα
• Προσωπικά
• Κάθε Φορά Που Σε Θυμάμαι
• Κλειστά Τα Στόματα
• Τα Σάββατα
• Αναπάντητα
• Βρέξε Ουρανέ Εγωισμό
• Η Στροφή
• Μην Ξαναρθείς

Μη το χάσετε!


Ακόμα,
Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – 18ος Τόμος
Το μεγάλο έργο πολιτισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΩΤΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ (β’)

Η Πολιτεία, η Κοινωνία και η Οικονομία κατά την Πρώιμη Βυζαντινή Περίοδο. Το βυζαντινό πολίτευμα, οι εκκλησιαστικοί και πολιτικοί θεσμοί, οι γενικές συνθήκες της οικονομικής ζωής, η οικονομική εξέλιξη. Ο πνευματικός βίος και ο πολιτισμός. Η Πολιτική Θεωρία, το Δίκαιο, η Φιλοσοφία, η σχολή της Αλεξάνδρειας, η Λογοτεχνία. Η πρωτοβυζαντινή Τέχνη. Από τον Κωνσταντίνο ως τον Ιουστινιανό, ο πρώτος χρυσός αιώνας της βυζαντινής τέχνης, η Θεολογία, η Δ΄ Οικουμενική Σύνοδος της Χαλκηδόνας. Ο Ελληνισμός της Ανατολής. Η Χερσόνησος του Αίμου, η Μικρά Ασία, η Κύπρος, η Συρία, η Αίγυπτος.

Μαζί,
Κουπόνι Αξίας 100€ για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις THE RANCH

11 ημέρες για 295€ (αντί 395€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό!
Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH είναι εκεί για να σας προσφέρει με Ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης, Ψυχαγωγίας, Χαλάρωσης και πολύ Παιχνιδιού σε ένα χώρο, που «δένει» αρμονικά το Φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές μας εγκαταστάσεις Άθλησης & Διαμονής!

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους.
2. Το εκπτωτικό κουπόνι των 100 ευρώ ισχύει για ένα ενδεκαήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 16 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THERANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για μία κατασκηνωτική ημιπερίοδο.
3. Οι κατασκηνωτικές ημιπερίοδοι χωρίζονται ως εξής: Α) 18/6/2015 έως 29/6/2015 Β) 28/6/2015-9/7/2015 Γ) 12/7/2015 έως 23/7/2015, Δ) 22/7/2015 έως 2/8/2015 Ε) 4/8/2015 έως 15/8/2015 ΣΤ) 14/8/2015 έως 25/8/2015. Η επιλογή της κατασκηνωτικής ημιπεριόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης.
4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του.
5. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα άτομο και αποκλειστικά για μία ημικατασκηνωτική περίοδο.
6. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την προηγούμενη της κυκλοφορίας του επόμενου κατά σειρά φύλλου της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άλλως η εφημερίδα και η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ δικαιούνται να αρνηθούν την κάρπωση της προσφοράς.
7.Για την ισχύ του κουπονιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία τις ώρες 08:00 έως 17:00, τις εργάσιμες ημέρες. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ.2104100121/2104100122, φαξ:2104100123/email:[email protected], website:htpp://www.ranch.gr, www.facebook.com/theranchsa
8. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη του κουπονιού. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού. Επίσης, η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς.
9. Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων της κατασκήνωσης.
10. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
11. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.
12. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: The RANCH: Τηλ.: 210-4100121 – 2, 2741093800, www.ranch.gr e-mail: [email protected]

----
Με την έκδοση των 2€
Mazoo & the Zoo – 5o DVD


Βιντεοκλιπ & Καραόκε θα ξετρελάνουν τα παιδιά στο 5ο DVD της σειράς!
Οι Mazoo & the Zoo τραγουδούν τα πιο αγαπημένα παιδικά τραγούδια, από αυτό το Σάββατο στα Παραπολιτικά!
Τραγούδι, χορός και καραόκε για όλα τα παιδιά!
1. Η αλεπού
(Που να πήγε η Μπουμπού) (original)
2. Το λιοντάρι
3. Ο σκύλος (ο Πλάτωνας)
4. Η ψιψίνα
5. Η αλεπού (alternative version)

Μη το χάσετε!

Keywords
προσφορες, εκλογες, τσιπρας, σαμαρας, william, room, ΑΝΤ1, ΕΡΤ, αθηνα, cia, μαΐου, κυπρος, αιγυπτος, καλοκαιρι, παραπολιτικα, ισχύ, τηλ, φαξ, facebook, dvd, mazoo, σκύλος, Αντωνης Σαμαρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, λουκα κατσελη, εκλογες 2012, σχεδιο αθηνα, κυπρος εκλογες, εκλογες 2015, παραπολιτικα, κοινωνια, κουπονι, www.facebook, δολ, θρυλος, κλειστα τα στοματα, οικονομια, ρεμος, τραγουδια, χορος, ψεματα, cia, dvd, mail, αδυναμια, αιωνας, αλεπου, απωλεια, ασια, ατομο, βρειτε, δευτερο, δηλωσεις, διπλο, ευρω, ειναι στιγμες, εξελιξη, εξομολογηση, ερχεται, ερχονται, ετων, ετος, ευθυνη, εφημεριδα, τεχνη, ζημια, ζωης, η στροφη, ισχυει, θεωρια, κατασκηνωσεις, κρατικο, λειπει, λογοτεχνια, μαΐου, μαξιμου, νυχτα, ογδοο, παιδικα, παιδια, περιβαλλον, πολιτεια, σαββατο, σειρα, συρια, σκύλος, σχεδιο, τηλ, τρια, ισχύ, φαξ, φυσικο, φορα, χερσονησος, ωρες, ασφαλεια, δικαιωμα, εφαρμογη, η εφημεριδα, κοιλαδα, mazoo, room, θεολογια, william
Τυχαία Θέματα