Τι καιρό θα κάνει αύριο

Για τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, ο καιρός προβλέπεται καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όμως κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν και πάλι βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και την Τρίτη. Έτσι, μέχρι και την Πέμπτη, τα θερμόμετρα μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες, θα φτάσουν έως και 37 βαθμούς κελσίου.

Πιο

αναλυτικά :

Στη Θράκη και τη Μακεδονία, προβλέπεται άστατος καιρός με σποραδικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε παροδικές νεφώσεις και πολλές ώρες με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα ανεβεί λίγο και θα φτάσει στους 33 βαθμούς.

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τα θερμόμετρα θα δείξουν από 20 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, προβλέπονται, αίθριος καιρός και άνεμοι δυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Καστελλόριζο 5 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται πολλές ώρες με ήλιο, όμως τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 33 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται καλός καιρός και άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρκετές νεφώσεις, όμως η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα