Θεοδωράκης: "Δύσκολα θα αποφευχθούν οι εκλογές"

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης με το επιτελείο του, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ποταμιού. Από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τις βασικές θέσεις του κόμματός του, που είναι η άμεση συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και η πρόθεσή του να μην στηρίζει πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με αφορμή τις χθεσινές πλημμύρες.

Όσον αφορά στην αναβολή της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα,

ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι δεν είναι στον προθάλαμο κανενός, τονίζοντας ότι θα ζητήσει στο μέλλον συνάντηση, αλλά με τον ίδιο να έχει την πρωτοβουλία στη συζήτηση για συνεργασία. Το ίδιο τόνισε και για τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακόμη, χαρακτηριστική ήταν η απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με τις πρόωρες εκλογές, καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι "με τις κινήσεις της η κυβέρνηση δύσκολα θα τις αποφύγει". Παρ' όλα αυτά, εξήγησε ότι το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι θετικό για την Ελλάδα, καθώς "κανείς δεν θέλει να επενδύσει σε μία χώρα χωρίς πολιτική σταθερότητα".

Τέλος, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αρχηγός συζήτησε με τους κατοίκους της Καλαμάτας για τη δύναμη των τοπικών προϊόντων, τονίζοντας το φημισμένο λάδι που παράγει η Μεσσηνία. Σύμφωνα με το Ποτάμι, είναι βασικός στόχος "να αποκτήσει η Ελλάδα brand name" στα προϊόντα που εξάγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Τον Κύπριο Πρέσβη επισκέφθηκε ο Θεοδωράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα