Θεατρική παράσταση μέσα στη Λίμνη Βουλιαγμένης!

Πρόκειται για το ονειρόδραμα του Ζαν Ζιρωντού, γραμμένο το 1938 εν μέσω μιας κρίσιμης περιόδου για την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της οποίας ο άνθρωπος αποκόπηκε από τη ποιητική και πνευματική του διάσταση. Σήμερα που η σύγχρονη αντιστοιχία του πολέμου μεταφράζεται σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση ο άνθρωπος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την πραγματική του φύση.

Για τη σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα η επαφή με αυτό το έργο έγινε το 2004 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας σε διασκευή Μαρίας Κυριάκη. Δέκα χρόνια μετά, η ίδια, μαζί με την ομάδα «naan», επιχειρεί να ανεβάσει το έργο με διαφορετική

οπτική τοποθετώντας τη δράση στον οικείο τόπο του, σε ένα φυσικό τοπίο, στο ονειρικό περιβάλλον της λίμνης. Η καινούρια διασκευή του κειμένου είναι της Ζέτης Φίτσιου και είναι βασισμένη στο κείμενο της Μαρίας Κυριάκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα, Διασκευή: Ζέτη Φίτσιου, Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης, Εικαστικοί καλλιτέχνες: Βασίλης Πέρρος & Έλενα Παπαδημητρίου, Μουσική: Αλέξανδρος Χρηστάρας & Μιχάλης Νιβολιανίτης (DNA)

Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Τρουφάκου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Ράμος, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Τσιάλος, Νάντια Μαργαρίτη, Νικόλαος Ζιάζιαρης, Κορίνα Θεοδωρίδου, Έλενα Χαραλαμπούδη

***

Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 21:15

Τιμές Εισιτηρίων: 18 ευρώ / 14 ευρώ φοιτητικό

Πρόσβαση στη Λίμνη: Λεωφορείο Ε22 στάση Λίμνη Βουλιαγμένης

Πρεμιέρα 30 Ιουνίου

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Keywords
Αναζητήσεις
παιδικη χαρα στη λιμνη της βουλιαγμενης
Τυχαία Θέματα