Τελικά ο Τζόν Τραβόλτα είναι ομοφυλόφιλος ή όχι;

Ο Τζόν Τραβόλτα, εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος, με τα δημοσιεύματα να επιμένουν για το αντίθετο.

Ο σάλος προκλήθηκε όταν στο παρελθόν, ο πρώην πιλότος του είχε υποστηρίξει πως οι δυο τους είχαν σχέση. Επίσης, ένας ανώνυμος μασέρ τον είχε μηνύσει για σεξουαλική παρενόχληση, και ακολούθησε άλλος ένας, ο οποίος συμφώνησε με τον πρώτο.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι ο 60χρονος πλέον ηθοποιός είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Κέλι Πρέστον, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να το αρνείται, περνώντας στην αντεπίθεση.

«Αυτή είναι η Αχίλλειος πτέρνα του κάθε σταρ. Πρόκειται απλά για άτομα που θέλουν χρήματα. Αυτό είναι όλο» είπε.

Μιλώντας στο «Daily Beast», ο Τραβόλτα είπε πως πλέον έχει καταφέρει να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τέτοιου είδους ψευδείς ισχυρισμούς:

«Δεν με νοιάζει και πολύ πλέον. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να είναι περισσότερο επιθετικοί όταν υφίστανται κάτι τέτοιο, αλλά εγώ απλά αφήνω τα ΜΜΕ να λένε ό,τι θέλουν, μιας και ξέρω ότι δεν μπορώ να τα ελέγξω!»

Τέλος προσθέτει πως «τα σεξουαλικά σκάνδαλα είναι πάντα ενδιαφέροντα για τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός στην οικογένεια του άλλου. Και στην δική μου περίπτωση, το παράκαναν. Το καλό που τους θέλω, να μην αγγίζουν την οικογένειά μου».

Για να καταλήξει πως πιο πολύ τον πείραξε ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα ΜΜΕ τον θάνατο του αυτιστικού γιου του, παρά το ότι τον είπαν Gay:

«Θεώρησα πολύ πιο προσβλητικό τον τρόπο που τα μίντια κάλυψαν τον θάνατο του Τζετ. Ήταν ό,τι χειρότερο είχα νιώσει!»

Keywords
Τυχαία Θέματα