Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα

Κριός Σήμερα η έμφαση δίνεται στα επαγγελματικά σας και σε κάθε τεχνική δουλειά, και όχι τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε μερικές λεπτομέρειες να σας στερήσουν μια μεγάλη ευκαιρία. Άνοδος στα οικονομικά σας. Μη βιαστείτε, ωστόσο, να επενδύσετε σε ένα καινούργιο και αβέβαιο εγχείρημα. Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή.

Ταύρος Ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, σας παρακινεί να αλλάξετε στάση απέναντι στα επαγγελματικά σας, γεγονός που μπορεί να αποβεί ευεργετικό για το πρακτικό σας συμφέρον. Σκεφτείτε προσεκτικά, προτού απορρίψετε τις προτάσεις του. Σταθερά τα οικογενειακά

σας, μετά από μία περίοδο συγκρούσεων. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να ανακινήσετε παλιές αντιπαραθέσεις.

Δίδυμος Τα νάζια δεν βοηθούν κανέναν σήμερα, είτε προέρχονται από εσάς είτε απευθύνονται σε σας. Αντιμετωπίστε τα ερωτικά σας με σοβαρότητα και απαιτήστε κι απ’ το άτομο που σας ενδιαφέρει, να κάνει το ίδιο. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Προσοχή στις επαγγελματικές συνεννοήσεις που γίνονται πίσω απ’ την πλάτη σας.

Καρκίνος Ευαίσθητες οι ισορροπίες στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα, και ειδικά στις ερωτικές. Καλύτερα να μην αγγίξετε κάποιο προβληματικό ζήτημα, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το διευθετήσετε. Εμπιστευτείτε τους Κριούς του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, ακόμα κι αν οι σχέσεις σας δεν έχουν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Λέων Ο Δίας σας τοποθετεί σήμερα σε περίοπτη θέση στη συνείδηση των φίλων σας, γεγονός που σημαίνει ότι η βοήθειά σας θα ζητηθεί από πολλούς. Μη διαψεύσετε τις προσδοκίες όσων σας έχουν ανάγκη, αλλά προσέξτε να μην ξοδευτείτε χωρίς λόγο. Σε καλή φάση τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε τον ανταγωνισμό να σας παρασύρει.

Παρθένος Τα ερωτικά σας περιπλέκονται τώρα, εξαιτίας της εισόδου ενός νέου προσώπου στη ζωή σας. Δεν είναι ανάγκη, ωστόσο, να γίνονται τα πάντα με τους δικούς σας όρους, Παρθένοι. Αφεθείτε για λίγο στα χέρια του άλλου. Χωρίς εκπλήξεις κυλούν τα επαγγελματικά σας. Μη δίνετε σημασία σε διαμάχες που δεν σας αφορούν.

Ζυγός Η διπλωματικότητα είναι το παν για τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα, Ζυγοί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πρακτικοί σας στόχοι. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, μην αφήσετε τα νεύρα να επισκιάσουν το απώτερο συμφέρον σας. Περίεργες οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Αρκετά, όμως, κάνατε εσείς. Αφήστε και την άλλη πλευρά να λάβει πρωτοβουλίες.

Σκορπιός Σύγχυση φέρνει ο Ερμής σήμερα στη ζωή σας, η οποία ενισχύεται από την έλλειψη οργάνωσης που σας χαρακτηρίζει. Προτού καταπιαστείτε με οτιδήποτε σημαντικό, βάλτε τα πράγματα σε μία σειρά και μην μπλέκετε ανόμοιες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη χημεία σας με τους Υδροχόους. Μπορούν να σας δώσουν περισσότερα απ’ ό, τι υποψιάζεστε.

Τοξότης Ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα, αρχίζει τώρα να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, κι εσείς καλείστε να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχειά του. Μην αναβάλετε το αναπόφευκτο. Αντιμετωπίστε την κατάσταση ρεαλιστικά. Προσοχή σε τεχνικά/ γραφειοκρατικά ζητήματα. Διευθετήστε κάθε σχετική εκκρεμότητα προτού διογκωθεί και σας βλάψει σε πρακτικό επίπεδο.

Αιγόκερως Ένα άσχετο πρόσωπο παρεμβαίνει σε ένα λεπτό ζήτημα που σας αφορά και απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Υπερασπιστείτε τους κόπους και το συμφέρον σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο. Άνοδος στα οικονομικά σας, που εν μέρει οφείλεται στη συμβολή ενός Ιχθύ του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος Ασχοληθείτε λιγότερο με τις διαπροσωπικές κόντρες και περισσότερο με τη δουλειά σας, αφού αυτή μιλάει δυνατότερα απ’ οτιδήποτε άλλο. Οι τόνοι πέφτουν στο επαγγελματικό περιβάλλον και η τύχη σας αρχίζει να δουλεύει υπέρ σας. Έχετε από κοντά τους Σκορπιούς του κύκλου σας, χωρίς να αμφισβητείτε τις προθέσεις τους.

Ιχθύς Η σχέση σας με την οικογένεια έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και οι όποιες διαφορές σας παίρνουν τον δρόμο της επίλυσης. Μη στέκεστε σε λεπτομέρειες άνευ ουσίας, σημασία τώρα έχουν τα συναισθήματα. Η Αφροδίτη επαναφέρει μία πολύτιμη ερωτική σχέση στο σωστό μονοπάτι. Χαλαρώστε λιγάκι και μην ψάχνεστε για καυγά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα