Συνελήφθη δασκάλα για στοματικό σε 13χρονο

Μια 31χρονη δασκάλα μουσικής κατηγορείται ότι έκανε στοματικό έρωτα σε έναν 13χρονο μαθητή της.

Η Elizabeth Marie Moss απομακρύνθηκε από τη θέση της στο Chestnut Oaks Middle School στο Sumter του Σακραμέντο, στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ συνελήφθη από την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα. Όπως αναφέρει η Huffington Post οι αρχές

επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι η δασκάλα διατηρούσε ερωτική σχέση με τον ανήλικο μαθητή της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη άνοιξη.

Ο σερίφης της περιοχής σε επίσημη δήλωσή του ανέφερε ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου είχαν υποψιαστεί ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε μεταξύ της δασκάλας και του μαθητή όταν εντοπίστηκαν ''ακατάλληλα'' -όχι όμως σεξουαλικου περιεχομένου- μηνύματα στο Facebook.

Τελικά, οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν έπειτα από την ομολογία του μαθητή, ο οποίος είπε ότι η Moss του έκανε στοματικό έρωτα. Τα μηνύματα φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα όσα υποστήριξε ο μαθητής στις αρχές, παρά την άρνηση των κατηγοριών από την πλευρά της πρώην δασκάλας. Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές, δεν αποκλείεται η 31χρονη να έχει έρθει σε ερωτική επαφή και με άλλους ανήλικους μαθητές του σχολείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα