Στη ΝΕΡΙΤ η «ομάδα» του Xρήστου Παναγόπουλου

Παρελθόν στην ΕΡΤ έχουν τα τρία από τα πέντε μέλη του νέου Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ.

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Πέτρος Μάης, είχε την ευθύνη των οικονομικών της ΕΡΤ επί των ημερών του Χρήστου Παναγόπουλου, οπότε είχε σημειωθεί πλήθος σκανδάλων, κυρίως οικονομικής φύσεως. Η νομικός Ανδριανή Παπανδριανού εργαζόταν στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ, της οποίας επικεφαλής ήταν η Αθηνά Μπαλωμένου

(νομικός σήμερα στον Παναθηναϊκό), και ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του άλλου νέου μέλους του Δ.Σ. της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ο λόγος για τον Πέτρο Καβάσαλη, αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ερευνητή του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων. Στο βιογραφικό του, που διέθεσε η ΝΕΡΙΤ, δεν γίνεται καμία αναφορά στην προηγούμενη θητεία του στο Atlantis Group της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Το Atlantis Group, μετά από απόφαση του Χρήστου Παναγόπουλου, ήταν ο φορέας που είχε αναπτύξει την πλατφόρμα των SMS για την ΕΡΤ την περίοδο εκείνη, διαχειριζόμενο τα μηνύματα των τηλεθεατών για το σύνολο των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ.

Επίσης, είχε τις υπηρεσίες υποστήριξης σε 24ωρη βάση των αναγκών επικοινωνίας των εκπομπών του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης της ΕΡΤ με τους ακροατές-τηλεθεατές τους, μέσω της χρήσης του καναλιού σηματοδοσίας SMS και MMS των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και των υπηρεσιών ψηφιακών γραφικών, σε πραγματικό χρόνο, εντός του studio. Υπάρχουν και δύο πρόσωπα που δεν είχαν περάσει από την ΕΡΤ και δεν είχαν γνωρίσει τον Χρήστο Παναγόπουλο και τώρα θα κληθούν να υπηρετήσουν τη ΝΕΡΙΤ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος με προϋπηρεσία στην Ε.Ε. και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρεις μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Πικρό διαζύγιο για παρουσιαστή του ΣΚΑΪ

Το 9ο CD του Αντώνη Ρέμου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Ο 2ος τόμος της συλλογής της Ελληνικής Μυθολογίας!

Το "Αλάτι και Πιπέρι" με μοναδικές μεσογειακές συνταγές!

Το άρθρο της βεντέτας Ψυχάρη – Μπόμπολα

Το ΕΣΡ εγκαλεί τη «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη

Keywords
Τυχαία Θέματα