Στα κάγκελα ο Τράγκας με τον Σαμαρά - Τι χρεώνει στο Μαξίμου

Σκληρή κριτική ασκεί προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ασκεί τις τελευταίες ημέρες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από την ραδιοφωνική του, εκπομπή στον Real Fm. Πολλές φορές οι φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο εκδότης του Crash, είναι αλήθεια ότι ξεπερνά τα όρια της πολιτικής κριτικής.

Ο Τράγκας, έχει αρχίσει να κρατά εδώ και καιρό αποστάσεις από το Μαξίμου. Ωστόσο, το οριστικό διαζύγιο επήλθε μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε σε ταβέρνα του Παγκρατίου, με τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Δημήτρη Σταμάτη. Εκεί, ο τελευταίος φέρεται να ζήτησε από τον συνομιλητή του, να ρίξει τους τόνους, μεταφέροντας παράλληλα και την ενόχληση Σαμαρά, για την φρασεολογία που χρησιμοποιεί στις ραδιοφωνικές του, εκπομπές.

Φυσικά, στην όλη ανάλυση δεν θα πρέπει να παραγνωρίζει κανείς, και το γεγονός ότι ο κ. Τράγκας, είχε συνάντηση αρκετής ώρας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία που θέλει τον γνωστό δημοσιογράφο, να έχει ενοχληθεί από την παρέμβαση που έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να απομακρυνθεί από ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα