Στα χνάρια του Εθνάρχη ο Σαμαράς! (ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟ)

Στα επίσημα εγκαίνια της «Αγοράς του Καταναλωτή», θα παρευρεθεί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αύριο το μεσημέρι όπου θα απευθύνει και χαιρετισμό.Στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών του Ρέντη λειτουργεί πλήρως πλέον κλάδος λιανεμπορίου, όπου διατίθενται προϊόντα σε τιμές έως και 40% χαμηλότερες σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, καθώς οι πολίτες κάνουν τις αγορές τους απευθείας από την «πηγή», τους παραγωγούς και τος χονδρέμπορους.

Η δημιουργία της συγκεκριμένης πτέρυγας είχε ανακοινωθεί από τα τέλη το περασμένου έτους και σταδιακά άρχισε να αναπτύσσεται, έχοντας σήμερα παντοπωλείο παραδοσιακών προϊόντων, αρτοποιείο, ιχθυοπωλείο και κρεοπωλείο. Μάλιστα τα καταστήματα είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας από νωρίς το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Και επειδή στα parapolitika.gr το αρχείο μας... φυσάει, δείτε τι ανακαλύψαμε. Τα εγκαίνια στην λαχαναγορά τα είχε κάνει το 1959 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, παρέα με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Έβερετ Έλλις. Αύριο ο Σαμαράς, 54 χρόνια μετά θα βαδίσει στα ίδια βήματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα