Σπάει ρεκόρ η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σταθερά ανοδική πορεία καταγράφουν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», τα οποία κερδίζουν συνεχώς την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των πωλήσεων, η πρώτη εβδομαδιαία εφημερίδα σημείωσε στη διάρκεια των μηνών Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2014 μέσο όρο πωλήσεων κοντά στα 28.000 φύλλα, περίπου 2.000 περισσότερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Την ίδια στιγμή, η άνοδος της κυκλοφορίας της εφημερίδας σε σχέση με τον περσινό Νοέμβριο φθάνει τα 13.635 φύλλα ανά έκδοση, γεγονός που καταδεικνύει ξεκάθαρα τις ανοδικές τάσεις της πλέον δημοφιλούς σαββατιάτικης εφημερίδας.

Σε

απόλυτους αριθμούς, τον Νοέμβριο του 2013 η εφημερίδα πούλησε κατά μέσο όρο 25.554 φύλλα, ενώ φέτος 39.189. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το στοιχείο που αφορά τη διαφορά των πωλήσεων της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» από το δεύτερο σαββατιάτικο έντυπο, η οποία ανέρχεται συνολικά σε 12.243 φύλλα. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε ποσοστό 45,48% σε σχέση με την εφημερίδα που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη σχετική κατηγορία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την ανοδική πορεία των πωλήσεων της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποτελεί το γεγονός ότι το περασμένο Σάββατο 22/11 έφτασε τα 44.786 φύλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παράταση μνημονίου στις κυκλοφορίες των εφημερίδων

Ολόκληρη η δισκογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Παράταση μνημονίου στις κυκλοφορίες των εφημερίδων

Καυγάς στο Mega για τα… μάτια της Ελλης Στάη

Νέα ''καμπάνα'' στο ΣΚΑΪ

Κεντρικός παρουσιαστής ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Αλαλούμ στη ΝΕΡΙΤ με τους επιτυχόντες για πρόσληψη

Το περιοδικό Spiegel δημοσιεύει απίστευτο λίβελο για την Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα