Σοκ! Έβγαλε τα μάτια της με τα ίδια της τα χέρια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην ψυχιατρική κλινική της νοσηλευτικής μονάδας Πύργου όταν μια 37χρονη, ψυχικά ασθενής αυτοτραυματίστηκε, ενώ ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι της και έβγαλε στην κυριολεξία τα μάτια της. Η πράξη της αυτή έγινε αντιληπτή την ώρα που είχε αποκολλήσει τον ένα οφθαλμό και επιχειρούσε το ίδιο να κάνει και στον δεύτερο.

Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το φρικιαστικό αυτό θέαμα και κλήθηκαν άμεσα γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό και από άλλες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση

της 37χρονης κάνοντας προσπάθεια να σώσουν ότι μπορούν από την όρασή της.

Δυστυχώς η βλάβη που είχε προκαλέσει στα μάτια της η γυναίκα ήταν ανεπανόρθωτη. Το πρωί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να γίνει μια εκτίμηση της κατάστασής του τραυματισμού της και διαπιστώθηκε πως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα ιατρικώς για να σωθεί η όραση της 37χρονης. Αργότερα μεταφέρθηκε και πάλι στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η άτυχη γυναίκα, βασανίζεται με ψυχιατρικά προβλήματα από τη νεαρή ηλικία των 16 ετών. Τότε ζούσε στην Πάτρα και ξεκινούσε ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Ένα μυαλό που βασανιζόταν καθημερινά, μια τραγική φιγούρα, που «έφευγε» όλο και περισσότερο από τη γραμμή της λογικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απομακρύνθηκε ο καθηγητής που αυτοτραυματίστηκε μπροστά στους μαθητές του

Έκλεισε η ταβέρνα του δολοφόνου της σκυλίτσας Μάγκυ στην Εύβοια

Keywords
Τυχαία Θέματα