Πορνοστάρ έκανε πλαστικές και μοιάζει με το ξωτικό του Harry Potter!

Ξεπέρασε κάθε όριο μια Γιαπωνέζα πορνοστάρ, η οποία υποβλήθηκε σε τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις που στο τέλος κατέληξε να μοιάζει με το ξωτικό του Harry Potter, τον Dobby.

Η ίδια πάντως δηλώνει ότι όσοι λένε ότι αντί για κούκλα έγινε… πανούκλα, απλά τη ζηλεύουν για το υπέροχο αποτέλεσμα που είχαν οι πλαστικές επεμβάσεις.

Η πορνοστάρ, γνωστή ως Rumi Kanda ξεκίνησε τις πλαστικές πέρσι και έκανε μια σειρά αλλαγών στα μάτια, τη μύτη και το πιγούνι της.

Μάλιστα ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από την μεταμόρφωσή της και πριν από λίγο μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα, μετά από τόσες επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό δηλώνει ότι η αλλαγή δεν είναι και τόσο μεγάλη, παραδέχεται όμως ότι δεν περίμενε τόσο αρνητική αντίδραση από τους followers της.

Πάντως στο Twitter είναι πλέον γνωστή με το παρατσούκλι Dobby και αρκετοί είναι οι χρήστες που την έχουν… ξεφτιλίσει στο διαδίκτυο.

Πολλοί αναρωτιούνται αν πάσχει από κάποια διατροφική διαταραχή και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πριν από τις επεμβάσεις ήταν πολύ πιο όμορφη. Η ίδια προσπαθεί να κλείνει τα αυτιά της σε όλα αυτά, συνεχίζει την καριέρα της ως πορνοστάρ και φτύνει τον εαυτό της όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη για να μην την… ματιάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα